Brad Pitt:

- Det har vært smertefullt for ham

Brad Pitt skal ha begynt å stråle etter å ha fått tilbringe mer tid med sine seks barn.

HAR SAVNET BARNA: Hollywood-stjernen Brad Pitt har vært gjennom en tøff tid etter at skilsmissen med Angelina Jolie ble et faktum for snart to år siden. Foto: NTB scanpix
HAR SAVNET BARNA: Hollywood-stjernen Brad Pitt har vært gjennom en tøff tid etter at skilsmissen med Angelina Jolie ble et faktum for snart to år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det dukket opp nye detaljer i skilsmissestriden mellom filmstjernene Brad Pitt (54) og Angelina Jolie (43), som gikk hver til sitt for snart to år siden.

Rettsdokumenter nettstedet The Blast nylig fikk tilgang på sier at Jolie kan miste hovedomsorgen for barna dersom hun ikke lar dem tilbringe mer tid med sin far.

Det tidligere stjerneparet har barna Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9) sammen.

I et forsøk på å styrke forholdet med Pitt, har retten lagt fram en plan over hvor mye tid de seks barna skal tilbringe sammen med «Fight Club»-stjernen i sommer.

Nettstedet People har snakket med flere kilder nær Pitt som forteller at han har vært gjennom en stor psykisk endring etter at han fikk sjansen til å bli mer involvert i livene til barna.

- Han virker som en bedre versjon av gamle, lykkelige Brad. Man kan se at han tar bedre vare på seg selv, og han virker positiv til fremtiden, sier en kilde.

- Savnet barna

Det skal nemlig ha vært svært tøft for filmstjernen å være borte fra sine kjære.

- Det har vært veldig tydelig at han har savnet barna sine ekstremt mye. Å bo så nære dem, men likevel ikke få se dem, har vært smertefullt for ham, hevder kilden videre.

Den nye planen skal ha vært midt i blinken for seksbarnsfaren.

- Brad er en fantastisk pappa. Barna har alltid vært i livet hans. Han har feil som folk flest, men det har også Angelina. Brad er nok lettet over at retten hjelper ham.

LYKKELIG SAMMEN MED BARNA: Brad Pitt sammen med barna Pax (t.v.), Shiloh og Maddox i 2014. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG SAMMEN MED BARNA: Brad Pitt sammen med barna Pax (t.v.), Shiloh og Maddox i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Frustrerte

Etter at Brad Pitt og Angelina Jolie annonserte at de skulle skilles i september 2016, har det vært flere spørsmål knyttet til detaljene i fordelingen av barna.

I de nyeste rettsdokumentene står det blant annet at det er skadelig for dem å ikke ha et forhold til faren, og hvor viktig det er at samtlige av barna har et sunt og sterkt forhold til både mor og far.

Forrige måned skrev E! Online at det tidligere ekteparet ikke er offisielt skilt ennå, og at de begge skal være frustrerte over at de fremdeles ikke har kommet frem til en enighet.

Saken fortsetter under videoen:

Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, gir deg de store snakkisene fra USA den siste uken før påske. Video: Kjersti Flaa, Se og Hør Vis mer

- Var redd barna skulle tro avisene

Både Brad Pitt og Angelina Jolie har vært ordknappe i møte med mediene etter den tunge tiden, men de begge har lettet på sløret et par ganger.

Det første intervjuet Brad valgte å gjøre etter skilsmissen, var med herremagasinet GQ våren 2017. Der pratet han blant annet om presset han var under da det ble slått opp i pressen at han ble etterforsket for barnemishandling.

Det tok Pitt naturligvis svært tungt, men saken ble senere henlagt. Frykten for at barna skulle tro alt som sto i avisene, var stor.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle spørre dem for mye. Selvsagt var mesteparten falske nyheter, de ble skrevet for å selge. Det såret meg, sa han den gang.

- Satt i saksa

Det var da barnevernet ringte, høsten 2016, at ting virkelig begynte å bli tungt for Brad Pitt.

- Jeg satt virkelig i saksa da barnevernet ringte. Det var etter det at vi klarte å samarbeide for å ordne dette. En advokat sa til meg: «Ingen vinner i retten, det handler om hvem som blir mest såret».

- Det tror jeg på. Du bruker et år på å være fokusert på å bygge en sak for å bevise din uskyld, og hvorfor du har rett og de tar feil. Det er vanskelig. Jeg nektet å gjøre det, og heldigvis var Angelina enig. Det er sjokkerende for barna å plutselig få deres familie revet fra hverandre, fortalte filmstjernen til GQ.

Saken fortsetter nedenfor.

UENIGE: Brad Pitt og Angelina Jolie ble i flere år ansett som et av Hollywoods heteste par. Det kom derfor for et sjokk for mange da de annonserte at de skal skilles. Fortsatt har de ikke kommet til en enighet rundt omsorgsretten for barna. Foto: NTB scanpix
UENIGE: Brad Pitt og Angelina Jolie ble i flere år ansett som et av Hollywoods heteste par. Det kom derfor for et sjokk for mange da de annonserte at de skal skilles. Fortsatt har de ikke kommet til en enighet rundt omsorgsretten for barna. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vi er en familie

I februar samme år var det Angelina Jolie som tok bladet fra munnen for første gang, og fortalte i et intervju med BBC hvordan tiden etter bruddet hadde vært. People gjenga deler av intervjuet.

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, sa Hollywood-stjernen den gang.

- Mange andre går gjennom dette, også min familie ... Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna, fortalte Jolie, og fortsatte:

- Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på.

LES OGSÅ: - Det blir deilig å komme seg ut i voksenlivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer