Olivia Wilde og Jason Sudeikis:

- Det har vært slutt i flere måneder

Kilder hevder uenigheter om karriere og bosituasjon er blant grunnene til at paret har gått hver til sitt.

BRUDD: Forrige helg ble det kjent at Hollywood-stjernene Olivia Wilde og Jason Sudeikis går hver til sitt etter ni år. Foto: Mediapunch/REX/NTB
BRUDD: Forrige helg ble det kjent at Hollywood-stjernene Olivia Wilde og Jason Sudeikis går hver til sitt etter ni år. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Forrige helg kom nyheten om at skuespillerparet Olivia Wilde (36) og Jason Sudeikis (45) har brutt forlovelsen.

Paret forlovet seg i 2012, et år etter at de begynte å date. Det ble imidlertid aldri noe ekteskap - og etter å ha vært forlovet i nesten et tiår skal det altså være over mellom Hollywood-stjernene.

Paret har hittil ikke kommentert eller bekreftet bruddryktene, men flere utenlandske medier, deriblant Daily Mail, har vært i kontakt med kilder som altså hevder det er hold i ryktene. En kilde som har uttalt seg til avisen mener at det er spesielt tre aspekter ved forholdet som kan ha bidratt til parets nåværende status.

- Kranglet

Til Daily Mail hevder en kilde at paret ikke har noe vondt blod seg imellom på tidspunktet, og at de kun fokuserer på å være gode foreldre for sine to felles barn Otis Alexander (6) og Daisy Josephine (4).

GIKK FRA HVERANDRE: Et av parene fra Dplay-serien «Singletown» har gått hvert til sitt etter innspillingen. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Veien hit har derimot ikke bare vært plettfri, og paret skal ha møtt på flere hindre i forholdet før de besluttet å gå hver til sitt.

- Det var diskusjoner og krangler over karrierevalg og hvor de skulle bo. Som de fleste par hadde de sine uenigheter. De tilbrakte tid både i øst og i vest av landet, men Jason elsket å bo i New York mens Olivia, som er født i New York City, lente seg mer mot Los Angeles, sier kilden til avisen, og legger til:

UENIGE: Olivia Wilde og Jason Sudeikis skal ha vært uenige om flere ting før bruddet. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB
UENIGE: Olivia Wilde og Jason Sudeikis skal ha vært uenige om flere ting før bruddet. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB Vis mer

- Hun var også mer travel enn ham til tider, noe som har vært vanskelig. De møtte motstand på mange områder og besluttet at det var best å gå separate veier.

Det hevdes også at bruddet ikke er helt ferskt. Kilden sier nemlig til Daily Mail at beslutningen ble tatt for flere måneder siden, og mener det ikke har vært noe drama involvert.

- De hadde problemer og skulle uansett aldri gifte seg, legger kilden til.

Hastet ikke

Paret har nemlig tidligere vært klare på at det å gifte seg ikke har stått først på listen av ting som må gjøres. Det var spesielt etter at de ble foreldre at de innså at det finnes viktigere ting.

- Før man får barn er ekteskapet det ultimate løftet man gir til hverandre, og når man først får barn er det som at man allerede er forpliktet og har gitt hverandre det løftet, uttalte Wilde til Net-a-Porter's Edit i februar 2016.

Samme år spøkte også Sudeikis med at de ikke kom til å gifte seg før marihuana var lovlig i alle stater i USA.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Som nevnt gikk Sudeikis ned på kne året etter at paret begynte å date, men det var enda en stund før det de først møttes. Ifølge magasinet People har «We're the Millers»-stjernen tidligere avslørt at han møtte Wilde på en avslutningsfest for «Saturday Night Live».

Det passet imidlertid ikke å spørre henne ut på date på den tiden, da Wilde på tidspunktet var gift med Tao Ruspoli. Paret var gift fra 2003 til 2011, og få måneder etter skilsmissen begynte hun å date Sudeikis.

LES OGSÅ: Burde få frem sannheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer