Olivia Wilde og Jason Sudeikis:

- Det har vært slutt i flere måneder

Kilder hevder uenigheter om karriere og bosituasjon er blant grunnene til at paret har gått hver til sitt.

BRUDD: Forrige helg ble det kjent at Hollywood-stjernene Olivia Wilde og Jason Sudeikis går hver til sitt etter ni år. Foto: Mediapunch/REX/NTB
BRUDD: Forrige helg ble det kjent at Hollywood-stjernene Olivia Wilde og Jason Sudeikis går hver til sitt etter ni år. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Forrige helg kom nyheten om at skuespillerparet Olivia Wilde (36) og Jason Sudeikis (45) har brutt forlovelsen.

Paret forlovet seg i 2012, et år etter at de begynte å date. Det ble imidlertid aldri noe ekteskap - og etter å ha vært forlovet i nesten et tiår skal det altså være over mellom Hollywood-stjernene.

Paret har hittil ikke kommentert eller bekreftet bruddryktene, men flere utenlandske medier, deriblant Daily Mail, har vært i kontakt med kilder som altså hevder det er hold i ryktene. En kilde som har uttalt seg til avisen mener at det er spesielt tre aspekter ved forholdet som kan ha bidratt til parets nåværende status.

- Kranglet

Til Daily Mail hevder en kilde at paret ikke har noe vondt blod seg imellom på tidspunktet, og at de kun fokuserer på å være gode foreldre for sine to felles barn Otis Alexander (6) og Daisy Josephine (4).

Veien hit har derimot ikke bare vært plettfri, og paret skal ha møtt på flere hindre i forholdet før de besluttet å gå hver til sitt.

- Det var diskusjoner og krangler over karrierevalg og hvor de skulle bo. Som de fleste par hadde de sine uenigheter. De tilbrakte tid både i øst og i vest av landet, men Jason elsket å bo i New York mens Olivia, som er født i New York City, lente seg mer mot Los Angeles, sier kilden til avisen, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer