Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik:

- Det har vært overveldende

«Farmen»-paret forteller ærlig hvordan den første uka som mødre har vært.

STOLTE MØDRE: I slutten av september ble Tonje og Lene foreldre for første gang. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
STOLTE MØDRE: I slutten av september ble Tonje og Lene foreldre for første gang. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag forrige uke kunne det populære «Farmen»-paret, Lene Sleperud (32) og Tonje Frøystad Garvik (32), avsløre at de hadde blitt mødre for første gang til en liten gutt.

Babyen kom imidlertid til verden for ei uke tidligere, men de nybakte mødrene holdt gladnyheten for seg selv de første dagene.

- På mandag fikk vi en søt liten tass gjennom planlagt keisersnitt. Det var et utrolig fint og rørende øyeblikk, fortalte Tonje stolt til Se og Hør.

- Han er helt perfekt, la Lene til.

«FARMEN»-HYTTA: Tonje Garvik vant Farmen i 2018, nå viser hun og kjæresten Lene Sleperud fram «Farmen»-hytta i programmet «I lomma på Silje». Video: Viaplay Vis mer

- Et «rakkerunge»-navn

Da kunne de fortelle at de ikke hadde bestemt seg helt for hvilket navn de skulle gå for til sin lille sønn. Men nå ser de ut til å ha blitt enige:

- Max Sleperud Garvik, sier duoen til Se og Hør.

Lene har også lagt ut en post på Instagram hvor hun røpet sønnens fornavn.

«1 uke med deg, Max. Tenk at det går an å bli så uendelig glad i et menneske på så kort tid», er blant det hun skriver under et bilde av seg selv og den lille gutten.

- Det er det navnet vi har gått lengst og gnagd på. Det var Lene som kom med ideen, og hun har alltid likt det navnet fordi hunden til mormoren hennes het det, forklarer Tonje.

De har tidligere fortalt at de ville ha et «rakkerunge»-navn, i tillegg til at det skulle klinge bra på engelsk.

- «Max» er både tøft og mormors lille favorittknupp. Det er perfekt. Han likner på en Max, sier Lene.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

Stolte foreldre

Nå som paret har vært foreldre ei drøy uke, har de rukket å få kjent på den enorme livsstilsendringen som skjer når et barn kommer i hus.

- Det har vært overveldende og til tider ganske slitsomt og selvfølgelig veldig lite søvn. Men det er sykt koselig og man er villig til å gjøre ekstremt mye for sitt eget barn. Hver gang man ser et lite smil eller han griper tak i hånda så er det verdt det, forteller Lene.

- Han holder blikket ditt. Det er en våken type, så det er gøy å følge med, legger Tonje til.

Begge to er svært stolte og full av lovord om familiens nyeste medlem, og beskriver han som «verdens skjønneste, nydeligste, mest fantastiske lille gutt».

Alene hjemme

Neste uke må imidlertid Tonje tilbake på jobb, noe hun er spent på hvordan vil gå:

- Det blir deilig å komme inn i rutiner igjen, men det blir rart å være borte fra han. Eneste gangene jeg ikke er med han er den halvannen timen jeg er ute på løpetur, og da savner jeg han - så det blir nok veldig spesielt, ler hun.

Med Tonje tilbake på jobb blir Lene alene hjemme med Max. Selv om hun har vært det i korte perioder allerede, er det annerledes når Tonje blir borte halve dagen.

- Jeg tror nok det blir veldig skummelt de første dagene. Å gå rundt her i leiligheten å ha ansvaret for han helt alene, innrømmer Lene, og fortsetter:

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Men samtidig tror jeg det blir en veldig fin stund hvor vi to kan bli bedre kjent. Vi skal bare kose og gå masse turer - rett og slett nyte tida sammen.

LES OGSÅ: - Ser sexy ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer