VEKKER OPPSIKT: Katie Price - også kjent som Jordan - vekker oppsikt under sitt ferieopphold på Ibiza. Foto: All Over Press
VEKKER OPPSIKT: Katie Price - også kjent som Jordan - vekker oppsikt under sitt ferieopphold på Ibiza. Foto: All Over PressVis mer

- Det har vært noen ville dager

Jordans nye flamme letter på sløret...

SEHER.NO: Den tidligere side 3-piken Katie Price (31) - også kjent som Jordan - holder ikke noen lav profil etter bruddet med ektemannen Peter André.

Den siste tiden har den barmfagre brunetten oppholdt seg på partyøya Ibiza, hvor hun har brukt mesteparten av tiden til å drikke og feste sammen med sin nye flamme - modellen Anthony Lowther (28).

Og Lowther legger ikke skjul på at han elsker sirkuset rundt den party-glade trebarns moren.

- Det har vært noen ville dager. Vi har det utrolig bra sammen, jeg elsker henne hun er en utrolig sexy jente, sa ha til avisen Daily Mirror, da han i går festet sammen med Jordan til klokken 10 om morgenen.

Filmteamet som hver dag følger Jordan for å lage TV-serie om livet hennes, har i lang tid vært redd for at Jordan er i ferd med å bryte sammen som følge av skilsmissen fra Peter Andrè.

Etter flere timer på fylla, skal Jordan mandag ha fornærmet en kvinnelig turist ved å si til henne at hun "burde fjerne vekt fra lårene".

Deretter skal hun ha dratt tilbake til sitt hotell sammen med Matthew - uten å si fra til TV-crewet.

- En del trodde hun hadde brutt sammen. Det var ikke før hun kom tilbake med stort smil om munnen at folk skjønte hvor hun hadde vært, sier en kilde til avisa.

Jordans nye flamme avviser at de to er kjærester, men hevder det ikke er noe galt med modellen.

- Alle sier vi er kjærester, men vi har det bare litt moro, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Peter André brast i gråt