Kelly Clarkson:

- Det har vært noen tøffe år

Popstjernen har gått gjennom en svært offentlig skilsmisse.

SKILT: I 2020 gikk Kelly Clarkson og Brandon Blackstock hver til sitt. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SKILT: I 2020 gikk Kelly Clarkson og Brandon Blackstock hver til sitt. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren for to år siden kom sjokknyheten om at Kelly Clarkson (40) og ektemannen gjennom syv år, Brandon Blackstock (45), skulle skilles.

Sammen har duoen datteren River (8) og sønnen Remington (6). I tillegg har popstjernen vært stemor til Blackstocks to barn Savannah (20) og Seth (15).

Saksøkt av svigerfar

Bruddet mellom Clarkson og Blackstock har vært av det turbulente slaget.

«Konfliktnivået mellom de to foreldrene har økt. Partene har vanskeligheter med å oppdra barna sammen på grunn av tillitsproblemer seg imellom», sto det i et rettsdokument People fikk tilgang til i fjor.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

Etter flere runder i retten ble det i mars i år kjent at popstjernen måtte punge ut den elleville summen på 11,7 millioner i en engangsbetaling til eksmannen. I tillegg besluttet retten at hun må betale 400 000 kroner i barnebidrag hver måned for de to barna.

I tillegg ble Clarkson også saksøkt av sin tidligere svigerfar, Narvel Blackstock (65), som har vært manageren hennes gjennom hele karrieren. I september påsto han at hun skyldte selskapet hans, Starstruck Management Group, 1,4 millioner dollar.

Som verdenskjent artist, talk show-vert, dommer i «The Voice» og tobarnsmor, er det ingen tvil om at 40-åringen har hatt mye å henge fingrene i den siste tiden.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Ferierte samme sted

Nå avslører «Since U Been Gone»-stjernen at hun i sommer hadde sin første ferie fra jobben på mange år, og hun legger ikke skjul på at det var etterlengtet å få tilbringe kvalitetstid med familien.

- Jeg har ikke hatt mye fritid og det har åpenbart vært noen tøffe år, så det var veldig viktig for meg å ta det helt med ro, deler hun på «Today», ifølge E! News.

Til tross for det iskalde bruddet, kan det virke som om eksene nå har fått en bedre tone seg imellom. I sommer ferierte de nemlig begge på samme sted i USA.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Barna var sammen med meg og med sin far. Det var fint fordi de vanligvis må reise mye på grunn av separasjonen vår. Så vi var begge i Montana. For første gang føltes det … jeg tror barna mine følte seg litt mer sentrerte. Så det var fint.

LES OGSÅ: Avslører hvem som gjorde det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer