- Det har vært noen sinnssykt koselige dager

Skistjernen Martin Johnsrud Sundby får ikke nok av sin tre uker gamle sønn.

STOLTE FORELDRE: Martin Johnsrud Sundby og kona Marieke har sønnen Markus (avbildet) fra før, og i slutten av april kunne de ønske sønnen Max velkommen til verden.  Foto: Aftenposten
STOLTE FORELDRE: Martin Johnsrud Sundby og kona Marieke har sønnen Markus (avbildet) fra før, og i slutten av april kunne de ønske sønnen Max velkommen til verden. Foto: Aftenposten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For knappe tre uker siden kunne skiesset Martin Johnsrud Sundby (31) og kona Marieke Heggeland ønske sønnen Max velkommen til verden.

Skistjernen innrømmer at det har vært stort for den lille familien å få et nytt medlem i hus. 

- Det har vært sinnssykt koselige dager siden han kom til verden 30. april. Det er kult at vi er blitt en gjeng. Det er stas. Foreløpig er det ganske stille og rolig, så det er jeg fornøyd med, sier den ferske tobarnsfaren til Dagbladet.

For tre år siden fikk ekteparet sønnen Markus, så den talentfulle skiløperen har nok å holde styr på når det gjelder å balansere karriere og familieliv.

- Jeg må jo trene. Inntil videre er det mor som gjør mesteparten av jobben med han minste, men jeg må jo bidra litt med han på tre, så jeg er trøtt som et slips klokka åtte hver kveld, sier han til avisen. 

Saken fortsetter under bildet.

- Ingen ting annet er like viktig

Sommeren 2014 avslørte Martin at han hadde fridd til sin kjære Marieke under en løpetur i skogen - halvannet år etter de ble foreldre for første gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer