«Farmen»-Mathias:

- Det har vært mye styr

Farmen-deltaker Mathias Scott Pascual er på flyttefot.

NY EPOKE: Mathias Scott Pascual har sjonglert mellom flere leiligheter den siste tiden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NY EPOKE: Mathias Scott Pascual har sjonglert mellom flere leiligheter den siste tiden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Mathias Scott Pascual (29) gjorde seg bemerket i «Farmen» i 2019, der han tok seg nesten helt til finaleuka. Året etter gjorde han comeback i TV 2-serien, men riktignok i sidekonkurransen «Torpet», som ble sendt på Sumo.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Kjøpte leilighet

Rett før avreise til «Torpet»-innspillinga tok han en avgjørelse som kommer til å prege livet hans de neste årene, røper han overfor Se og Hør.

- Jeg reiste inn på «Torpet» på en søndag. To dager før, på fredagen, kjøpte jeg meg leilighet. Det er snakk om et nytt prosjekt på Løren, som jeg overtar i 2023, forteller han.

Så sent som i mars i år flyttet 29-åringen inn i en ny leieleilighet på 40 kvadratmeter på Bislett i Oslo. På grunn av blant annet vond lukt i bygget, fikk Pascual imidlertid nylig terminert kontrakten med huseier.

I midten av juli byttet han bopæl igjen - til St. Hanshaugen, bare et lite steinkast unna.

- Det har vært mye styr. Men nå er det veldig deilig. Det er en helt nydelig leilighet på 58 kvadratmeter.

TV-VANDT: Mathias Scott Pascual deltok i «Farmen» i 2019, på et tidspunkt der Gaute Grøtta Grav fortsatt var programleder. Foto: Espen Solli / TV 2
TV-VANDT: Mathias Scott Pascual deltok i «Farmen» i 2019, på et tidspunkt der Gaute Grøtta Grav fortsatt var programleder. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Tv-profilen legger ikke skjul på at han er en glad mann om dagen.

- Nå har jeg 18 kvadratmeter mer, betaler mindre og har til og med rosetter i taket. Det er helt nydelig, den er mye, mye finere. Jeg vurderte å si nei, fordi jeg var så stressa for å flytte, men så ordnet alt seg. Først visste jeg jo ikke om jeg ble fristilt fra kontrakten på Bislett eller ei.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer

Fikk hjelp

Han fortsetter:

- På magisk vis løste alt seg på én gang - og jeg fikk overtatt leiligheten så og si umiddelbart, forteller eks-«Farmen»-deltakeren.

Heldigvis fikk han også hjelp på veien av sine foreldre.

- Vi vasket ut av den andre leiligheten på torsdag. Jeg fikk hjelp av mamma og pappa, vi har flyttet så mye i barndommen at alt som handler om utvask - det kan de.

NÆRT FORHOLD: Mathias og mammaen, kreftsyke Torunn Skar Pascual, har et svært nært forhold. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NÆRT FORHOLD: Mathias og mammaen, kreftsyke Torunn Skar Pascual, har et svært nært forhold. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Så det er ikke en ny kjæreste som gjør at du flytter altså?

- Ha ha, nei, det er ingen ny kjæreste som ligger bak flyttingen, sier han med et smil til Se og Hør.

Mathias Scott Pascual har overfor Se og Hør tidligere vært åpen om morens kreftsykdom. Nylig kapret han også drømmejobben i Kreftforeningen.

LES OGSÅ: Dette angrer Anna Anka på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer