Rein Alexander:

- Det har vært mitt livs tøffeste år

Sangeren legger bak seg et år med både oppturer og nedturer. 

TØFF TID: Rein Alexander har lagt et tøft år bak seg, og avslutter året med julekonserter. Her er han på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum
TØFF TID: Rein Alexander har lagt et tøft år bak seg, og avslutter året med julekonserter. Her er han på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Rein Alexander (45) fyller for tiden norske kirker med julestemning sammen med Anita Skorgan (59). Men 2016 har vært et krevende år for den folkekjære sangeren.

- Dette året har vært det tøffeste i mitt liv, ved siden av den vonde perioden jeg hadde da jeg studerte i London for 20 år siden, sier han til Her og Nå.

SYNGER: Rein Alexander bruker desember på å synge for det norske folk. Foto: Scanpix
SYNGER: Rein Alexander bruker desember på å synge for det norske folk. Foto: Scanpix Vis mer

Rein Alexander har nemlig lagt en vanskelig periode bak seg. I fjor brøt han forlovelsen med Siw Hege Arntsen (31) noe som førte til en lang og vanskelig flytteprosess, samtidig som han mistet lappen for råkjøring.

- Det ble en periode med lite jobb og dårlig økonomi. Jeg har følt meg ensom og kjent meg deprimert, hatt angst og har måttet bruke vennene mine og familien min for det de er verdt, forteller han til ukebladet.

- Vi har gått fra hverandre

I 2012 forlovet Rein Alexander seg med kjæresten Siw Hege Arntsen.

Men i fjor avlyste paret altså bryllupsplanene.

- Jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Bruddet er udramatisk og vi skilte lag som venner, sa Rein Alexander til Se og Hør.

Da Seoghør.no møtte den populære sangeren på rød løper en måneds tid etter at bruddet ble kjent, fortalte han at han var i ferd med å venne seg til livet som singel.

- Jeg er happy og singel, og koser meg med det. Jeg synes det er like greit å komme aleine, for jeg har jo så mange venner her, sa han om hvorfor han kom alene på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

AVBRØT FORLOVELSEN: To år etter at de forlovet seg, avbrøt Rein Alexander og Siw Hege Arntsen forlovelsen. Her er de sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2014. Foto: Tor Lindseth
AVBRØT FORLOVELSEN: To år etter at de forlovet seg, avbrøt Rein Alexander og Siw Hege Arntsen forlovelsen. Her er de sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2014. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Tullet med Tinder

I mars i fjor var sangeren med i TVNorge-programmet «4-stjerners middag», sammen med NRK Sportens Karen-Marie Ellefsen, komiker Lisa Tønne og programleder Alexander Nyhagen.

Under innspillingen ble det blant annet snakk om «dating-appen» Tinder, da Rein spurte Karen-Marie om hun hadde prøvd den populære sjekketjenesten:

- Nei, det har jeg ikke hørt om en gang, utbrøt Karen-Marie, men programleder Alexander Nyhagen var ikke helt overbevist, og spøkte med at hun kanskje brukte dating-appen likevel.

- Jeg følte at hun løy litt der. Kanskje hun er på Tinder under pseudonym eller noe? sa han i programmet.

LES OGSÅ: Viste frem barna for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer