Rein Alexander:

- Det har vært mitt livs tøffeste år

Sangeren legger bak seg et år med både oppturer og nedturer. 

TØFF TID: Rein Alexander har lagt et tøft år bak seg, og avslutter året med julekonserter. Her er han på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum
TØFF TID: Rein Alexander har lagt et tøft år bak seg, og avslutter året med julekonserter. Her er han på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Rein Alexander (45) fyller for tiden norske kirker med julestemning sammen med Anita Skorgan (59). Men 2016 har vært et krevende år for den folkekjære sangeren.

- Dette året har vært det tøffeste i mitt liv, ved siden av den vonde perioden jeg hadde da jeg studerte i London for 20 år siden, sier han til Her og Nå.

Rein Alexander har nemlig lagt en vanskelig periode bak seg. I fjor brøt han forlovelsen med Siw Hege Arntsen (31) noe som førte til en lang og vanskelig flytteprosess, samtidig som han mistet lappen for råkjøring.

- Det ble en periode med lite jobb og dårlig økonomi. Jeg har følt meg ensom og kjent meg deprimert, hatt angst og har måttet bruke vennene mine og familien min for det de er verdt, forteller han til ukebladet.

- Vi har gått fra hverandre

I 2012 forlovet Rein Alexander seg med kjæresten Siw Hege Arntsen.

Men i fjor avlyste paret altså bryllupsplanene.

- Jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Bruddet er udramatisk og vi skilte lag som venner, sa Rein Alexander til Se og Hør.

Da Seoghør.no møtte den populære sangeren på rød løper en måneds tid etter at bruddet ble kjent, fortalte han at han var i ferd med å venne seg til livet som singel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer