Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand:

- Det har vært min trygghet

«Funkygine» letter på sløret om hvorfor hun alltid har vært veldig avhengig av sine nærmeste.

ÆRLIG: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ikke er så tøff som de fleste kanskje tror. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÆRLIG: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ikke er så tøff som de fleste kanskje tror. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser, tv-profil og forfatter Jørgine Massa Vasstrand (31) står bak det som har blitt Norges største treningsprofil, og er best kjent under aliaset «Funkygine». Vasstrand har delt mye med følgerne sine, gjennom blant annet Instagram, YouTube og TV-serien «Funkyfam».

Hun har flere ganger skapt overskrifter for sin svært ærlige fremtoning, blant annet da hun i fjor snakket rett fra levra om TV 2-programmet «Skal vi danse», hvor hun endte på andreplass.

Nylig gjestet 31-åringen programleder Ida Fladens (35) podkast, «Ida med hjertet i hånden», for å snakke om blant annet sine største frykter.

Trenger bekreftelse

Både i «Funkyfam», «Skal vi danse» og ikke minst i «Norges tøffeste» fremstår Jørgine som en dame med bein i nesen som ikke er redd for noe. Men ifølge henne selv er ikke det hele sannheten:

- De som vet hvem jeg er fra «Norges tøffeste» eller «Skal vi danse» ser nok på meg som en ganske hard person, og det er jeg kanskje på mange måter. Men så er jeg også fryktelig redd og veldig, veldig mye og kan nok til en viss grad være litt smånevrotisk.

SINT: Det blir amper stemning i «Funkyfam» når Jørgine besøker moren sin i Ålesund. Video: TV 2 Sumo/Rød Løper Vis mer

Influenseren har ikke lagt skjul på at hun har dødsangst og er en person som ofte krisemaksimerer. I podkasten forteller hun at hun også er redd for å bli forlatt. Derfor har hun alltid vært veldig avhengig av sine nærmeste.

- Jeg tror jeg har trengt den bekreftelsen på at: «Jørgine, ting er greit. Vi elsker deg, vi er her, og vi skal ingen steder», sier hun og legger til:

- Der har mamma (Trude Vasstrand journ.anm.) vært helt rå. Midt oppi kaoset med flytting og forskjellige fedre og mødre og det som er, har mamma alltid vært holdepunktet mitt, og etterhvert også søsknene mine. Det har vært min trygghet når jeg har syntes andre ting har vært stressende.

Se og Hør har vært i kontakt med Jørgine Massa Vasstrand, som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar utover det som kommer frem i podkasten.

LØGNDETEKTOR: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ble revet med da hun arrangerte løgndetektortest for familien sin under innspillingen av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Familieforøkelse

I serien «Funkyfam», som følger Vasstrand og familien, får seerne se en familie som har et veldig nært forhold til hverandre.

I tillegg til familien, er også ektemannen, Morten Sundli (31) en viktig person i influenserens liv. Paret har et barn sammen, i tillegg til at hun har to barn fra et tidligere forhold.

Spesielt Sundli har ikke lagt skjul på at han ønsker seg flere barn, mens i fjor høst så Vasstrand heller for seg en annen form for familieforøkelse.

Hun ville ha hund.

Følgerne fikk jevnlige oppdateringer fra Vasstrand på sosiale medier om nettopp dette. Derfor kom det kanskje ikke som et stort sjokk da «Funkygine» endelig kunne dele en skikkelig gladnyhet.

Familien skaffet seg nemlig hunden Trym, til stor glede for både fans og familie.

I januar utvidet paret familien nok en gang. I likhet med i høst, var det også denne gangen med et firbent medlem. Valpen Tyra var gjengens nyeste tilskudd.

Flere barn?

Med to hunder i hus, er det også høyst sannsynlig at Morten Sundli vil få innfridd sitt ønske om flere barn en gang i fremtiden. I november i fjor kunne nemlig paret avsløre til Se og Hør at det kommer til å skje.

- Det blir barn, det har vi tid til. Vi har ingen konkrete planer, men det går jo litt på tid og timing det også, sa Sundli den gang og la til:

OVERRASKELSE: Jørgine «Funkygine» Vasstrand overrasker ektemannen Morten på hans 30-årslag i «Funkyfam», men får seg selv en overraskelse når svigerfaren skal opp og tale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg vil at det skal skje så fort som mulig, men jeg skjønner jo at man må planlegge ting sånn at det blir best. Akkurat når vet jeg ikke, men det kommer.

LES OGSÅ: Advarer mot influenser-reklame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer