Tore Petterson:

- Det har vært masse grining

Tv-profilen og kjæresten har gått hver til sitt.

BRUDD: Tore Petterson og Joakim Tjøstheim har gjort det slutt. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
BRUDD: Tore Petterson og Joakim Tjøstheim har gjort det slutt. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august 2019 avslørte «Skal vi danse»-dommeren Tore Petterson (42) den hyggelige nyheten om at han hadde fått seg kjæreste.

En måned senere viste han fram sin utkårede Joakim Tjøstheim (29) for første gang. Det i forbindelse med premieren på «Downton Abbey» på Colosseum kino i Oslo.

- Dette her er jo kjæresten min da, som det har vært litt snakk om, fortalte 42-åringen den gang til Se og Hør og la til:

- Veldig koselig å ha han med, gjøre litt morsomme ting og vise han frem. Han er så fin.

Slutt

Tirsdag melder derimot VG at det er slutt mellom de to.

- Vi er veldig gode venner og helt enige om at dette er riktig av oss å gjøre, forteller Petterson til avisa og legger til at bruddet er udramatisk.

FORELSKET: Tore Petterson har nettopp fått seg kjæreste, og «Skal vi danse»-dommeren er fylt av beundring over sin nye flamme. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Reporter: Marcus Brenden Vis mer

Til tross for at de i felleskap har valgt å gå hver til sitt blir de fremdeles boende sammen en ukes tid til. Tv-profilen deler også med VG at de ble enige om bruddet i en terapitime.

Selv om de nå skilles som venner, så legger duoen ikke skjul på at det har vært vanskelig å bryte med hverandre.

- Det har vært masse grining selvsagt, forteller 42-åringen til avisa.

Møttes på Tinder

Petterson og Tjøstheim bekreftet som nevnt forholdet for Se og Hør i august for to år siden, og den gang kunne de avslørte at de hadde vært et par i tre måneder.

- Vi gikk tur rundt Sognsvann i begynnelsen av april, og så hadde vi fire-fem dater etter dét. Deretter inviterte jeg ham på 17. mai-fest – og da var det gjort. Siden har han bodd hos meg, fortalte Petterson den gang.

Duoen møttes på dating-appen Tinder.

- Det var veldig hyggelig. Jeg leste profilen hans og syntes han var veldig søt. Vi hadde en date hvor jeg følte at han ikke var så interessert, men så hadde vi mange fine dater etterpå. Vi har på en måte bare lært å bli mer og mer glad i hverandre, delte Petterson blant annet til Se og Hør høsten 2019.

LES OGSÅ: - Paris Hilton venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer