TV-AKTUELL: Anders Myrvold (nummer to fra venstre), er sammen med Rachel Nordtømme, Andrine Flemmen og Erik Mortvedt, denne uka å se i «4-stjerners middag» på TVNorge. Foto: TVNorge
TV-AKTUELL: Anders Myrvold (nummer to fra venstre), er sammen med Rachel Nordtømme, Andrine Flemmen og Erik Mortvedt, denne uka å se i «4-stjerners middag» på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer

- Det har vært mange tøffe oppslag

Men den norske idrettskjendisen mener han kan skylde seg selv.

Publisert
SEHER.NO: Denne uka er det i TVNorge-programmet «4-stjerners middag» hockeyspiller Anders Myrvold (35), tidligere alpinstjerne Andrine Flemmen (36), Petter Northugs kjæreste Rachel Nordtømme (21) og Erik Mortvedt (27), kjent fra rapduoen Erik og Kriss, som skal varte hverandre opp over.

Tirsdag var det Anders Myrvolds tur til å ta rollen som vert. Og 35-åringen løste oppgaven med bravur.

Onsdag skrev VG at den norske hockeystjernen måtte kansellere den ene kjendismiddagkvelden på grunn av at han måtte i sin egen rettssak under innspillingsdagen.

Myrvold ble nemlig i fjor mistenkt for å ha slått en person med en hockeykølle utenfor et utested i Oslo, men ble frifunnet for dette. 35-åringen ble likevel dømt til 30 timers samfunnsstraff for å ha forsøkt å bite en politimann da han ble pågrepet.

Dette er derimot ikke den eneste gangen at Frisk Asker-spilleren at vakt oppsikt i media. I 2007 innrømmet han overfor VG at han hadde misbrukt kokain over lengre tid, noe som endte i et syv uker langt rehabilitetsopphold. I 2009 fikk han sparken i Stavanger Oilers etter å ha nektet å stille opp i en narkotikatest.

Til Seher.no legger han ikke skjul på at han synes han til tider har fått hard medfart i pressen.

- Det har vært mange tøffe oppslag, men nå har det seg jo også sånn at jeg har delt alt med media. Men det har vært voldsomt på en måte. Mange sitter igjen med alt det dårlige og negative jeg har vært igjennom, folk glemmer hockeyen og det positive. Akkurat det er nesten litt slitsomt. Men det er slik media er, pressen er mest interessert i skandalene, sier Anders Myrvold til Seher.no.
 
- Er det noe du angrer på?

- Da jeg kom ut fra rehabilitering burde jeg kanskje ikke gått rett ut i media og fortalt historien. Alle blir jo oppmerksomme, og da skal det lite til for å tråkke feil. Men jeg har lært masse, jeg angrer ikke - og tar det meste som en god erfaring.

Til Seher.no forteller Myrvold at han nå er kvitt alt av narkotikaproblemer.

- Ja, det er jeg. Dette handlet om en utrolig kort og intens periode i livet mitt. Jeg var rastløst, taklet ting på en dårlig måte - men tok et oppgjør med meg selv, forteller en åpenhjertig Anders Myhrvold til Seher.no.

«4-stjerners middag» sendes på TVNorge mandag til torsdag 19.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Northugs kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer