- Det har vært ille!

Åste Hunnes Sem innrømmer at de siste dagene har vært tøffe.

IMPONERT: - Det er en seig dame jeg synger med, sier Rikke Normann om Åstes innsats til Seher.no. Foto: Stella Pictures
IMPONERT: - Det er en seig dame jeg synger med, sier Rikke Normann om Åstes innsats til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med Åste og Rikke nederst i saken!

SEHER.NO: - Jeg er ikke skuffet i det hele tatt. Det var helt magisk å stå på scenen, det var var kjempegøy. Vi hadde det veldig moro. Vi er så fornøyde, sier Åste og Rikke til Seher.no.

Lørdag ble det klart at det er en tårevåt Stella Mwangi som får æren av å representere Norge under den store Eurovision-konkurransen 14. mai. Dermed er det over og ut for artister som Åste & Rikke, Hanne Sørvaag, Babelfish og The Blacksheeps - i hvert fall i denne omgang.

Men for Åste Hunnes Sem er det ikke bare sang og musikk som har stått i fokus de siste dagene. Den tidligere «Idol»-finalisten har nemlig slitt med omgangssyke den siste uka. Til Seher.no innrømmer hun at det har vært tøft.

- Jeg har vært ganske dårlig. Jeg har ligget over bøtta og spydd veldig mye. Jeg har ikke kunnet gå så langt, det har vært ille, sier Åste til Seher.no.

Omgangssyke til tross: Selv om makkeren hennes, Rikke Normann, har vært svært bekymret for at hun denne gangen måtte stå alene på scenen, har Åste aldri vært i tvil om at hun skulle gjennomføre det hun har jobbet så lenge for.

- Jeg var aldri i tvil om at jeg skulle være med på showet. Hva enn som skulle til... Jeg bare visste det. Men jeg gikk glipp av prøvene i går, så Rikke måtte gjøre det alene. Det var sikkert vondt for henne, mener Åste.

Til Seher.no innrømmer Rikke at hun var ganske så bekymret når det sto på som verst.

- Ja, jeg har nok vært litt mer bekymret enn Åste. Jeg har aldri vært redd for at hun ikke skulle komme hit å gjøre jobben sin. Det vet jeg, jeg kjenner henne tross alt kjempegodt. Men jeg tenkte på hvor frisk jeg egentlig kunne få henne til å bli på så kort tid. Akkurat det synes jeg vi klarte bra, sier Rikke Normann til Seher.no.

- Og hvordan klarte du det, Åste?

- NRK har tatt kjempegodt vare på meg - og ikke minst oss - og har hjulpet til med det jeg måtte trenge. Og så er det mye vilje også. Det har gått veldig fint, men vi får se hvordan det er i morgen, sier Åste til Seher.no.

Det er Rikke fullstendig enig i.

- Det er en seig dame jeg synger med, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her bryter hun sammen i tårer foran pressen  

Se video med Åste og Rikke her:[obj:media:9378]