Katrine Moholt:

- Det har vært helt overveldende

Klar for å legge programlederskoene på hyllen.

IMPONERER: Katrine Moholt og proffdanser Tarjei Svalastog svinger seg på parketten sammen ukentlig. Foto: Thomas Andersen / TV 2/ NTB
IMPONERER: Katrine Moholt og proffdanser Tarjei Svalastog svinger seg på parketten sammen ukentlig. Foto: Thomas Andersen / TV 2/ NTB Vis mer
Publisert

Tidligere «Skal vi danse»-programleder, nå deltaker, Katrine Moholt (49) har imponert både dommerne og seerne uke etter uke på parketten.

Samtidig som Moholt danser rampete rumbaer og spektakulære showdanser, har Helene Olafsen (32) tatt over som programleder sammen med Anders Hoff (46).

Til tross for å ha ledet programmet i en årrekke, ønsker nå Moholt å «pensjonere» seg som programleder for «Skal vi danse».

«SKAL VI DANSE»: Katrine Moholt forteller at hun ble skadet etter et løft. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: TV 2/Nora Skavhaug Vis mer

- Overveldende

Da Se og Hør nylig møtte 49-åringen under Bowling Celebrity Invitational, kunne hun fortelle at hun føler seg klar for å kaste inn håndkleet.

- Jeg er nå deltaker i «Skal vi danse», så jeg føler at det er veldig naturlig at etter ti år som programleder, og nå som deltaker, at jeg gir stafettpinnen videre til Helene som gjør en strålende jobb. Jeg er kjempestolt av Helene og Anders, skrøt Moholt.

Hva som vil skje videre, vet hun ikke. Men den tidligere programlederen soler seg nå i glansen av den positive responsen hun mottar som deltaker.

SIER FRA: Merete Mørk Lingjærde har fått høre det på sosiale medier etter at hun siterte feil mann under direktesending på «Skal vi danse». Nå sier hun hva hun mener om den saken. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

- Det har vært helt overveldende. Jeg har fått så mye positive tilbakemeldinger. Så er det litt morsomt å være den eldste deltakeren og se at man faktisk klarer å få til det vi har øvd på hele uken.

- Men når det gjelder konkurranseinstinkt, konkurrer jeg mot meg selv. Hver uke er en bonus.

Har det mer morsomt som deltaker

- Hvordan føles det å stå på andre siden av parketten- nå som deltaker?

- Jeg føler det virkelig som en gave, at jeg fikk den muligheten. Jeg har stått og sett på de på parketten i mange år og tenkt: «åh, så gøy». Jeg får lov til å fortelle en historie gjennom dansen og trene så mye.

PANIKKANFALL: «Skal vi danse»-aktuelle Agnete Saba deler detaljer fra en tidligere sending der hun fikk et panikkanfall. Video: Rød Løper Vis mer

Det å bare ha seks små dager å lære en dans på, samt adrenalinkicket som slår inn under sending, gir programlederen mye glede:

- Det er mye morsommere å være deltaker enn programleder sånn sett.

LES OGSÅ: Skapte full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer