- Det har vært helt fantastisk!

Det norske superbandet ble hyllet som helter i Tyskland.

NORSKE HELTER: - Mottakelsen her i Tyskland har vært helt fantastisk. Det føles herlig, sier Morten Harket, etter å ha blitt hyllet i Tyskland. Foto: AP
NORSKE HELTER: - Mottakelsen her i Tyskland har vært helt fantastisk. Det føles herlig, sier Morten Harket, etter å ha blitt hyllet i Tyskland. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag kveld fikk millioner av tyskere møte de norske superstjernene i A-ha i tidenes bredeste TV- og nettkampanje. Nå erobrer Morten Harket & co. igjen Europa.

Det var nøyaktig klokka 20.13 at den splitter nye musikkvideoen til suksessingelen "Foot Of The Mountain" ble vist på kanalene ProSieben, Sat.1, kabel eins og N24. Samtidig ble filmen lagt ut på noen av Tysklands største nettsider, deriblant MyVideo.de, som har over 228 millioner besøkende hver måned, skriver VG.

Fredag slipper bandet album i forbundsrepublikken. Ikke siden "Take On Me" har det båret så raskt til topps på hitlistene som nå for Morten Harket (49), Paul Waaktaar-Savoy (47) og Magne Furuholmen (46). Cirka tre uker etter at singelen hadde verdenspremiere i Tyskland, ligger "Foot Of The Mountain på tredjeplass.

Torsdag ble trioen nærmest overfalt av ivrige fotografer, og ifølge VG gikk det så heftig for seg at Morten Harket måtte be om fotopause for å svare på spørsmål.

- Mottakelsen her i Tyskland har vært helt fantastisk. Det føles herlig, sier han til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - De mangler baller!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer