SPILLER OPP TIL FEST: Lisa og Julie Tverrå Johnsen feirer utgivelsen av sin første singel i Mosjøen lørdag. Foto: Privat
SPILLER OPP TIL FEST: Lisa og Julie Tverrå Johnsen feirer utgivelsen av sin første singel i Mosjøen lørdag. Foto: PrivatVis mer

- Det har vært heftige greier

Nå setter de vakre «X Factor»- jentene hjembyen på hodet.

SEHER.NO: Julie og Lisa Tverrå Johnsen, bedre kjent som «The Johnsen Sisters» fra «X Factor» er ute med sin første singel «Reason». Det feirer søsterduoen ved å sette hele Mosjøen på hodet gjennom en heidundrende releasehelg i hjembyen.

- Vi har jobbet med dette i noen måneder nå, og har vært i studio i to helger i Brønnøysund. Det har vært heftige greier, sier Julie om deres nye singel til Seher.no.

Lørdag opptrer de to hele fem ganger i hjembyen, før releasepartyet starter på utestedet Lilletorget i Mosjøen. 250 personer har kjøpt billett til festen, noe som betyr at det allerede er utsolgt.

- Det blir utrolig gøy. De fleste som har slike fester har gjerne inviterte gjester, men vi har sagt at de som har lyst til å komme, de kan komme, sier hun.

Med seg til Mosjøen har de to søstrene flere av de andre «X Factor»-finalister, blant andre «Reaching Horizons», Tommy Fredvang, «Shackles» og «No name no fame».

Søstrene Lisa og Julie Johnsen fikk mange fans under i løpet av fjorårets «X Factor» på TV 2, og duoen avslørte til Seher.no at de slett ikke har ligget på latsiden i ukene etter at de røk ut av talentkonkurransen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er ikke sex