Karoline Røed:

- Det har vært ganske tøft å være gravid

«Farmen»-profilen røper kjæreste og babynyhet

VENTER BARN: Karoline Røed og kjæresten Ståle Svendby får en liten gutt i slutten av juni. Foto: Privat
VENTER BARN: Karoline Røed og kjæresten Ståle Svendby får en liten gutt i slutten av juni. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Karoline Røed (34) fikk drøye to uker på skjermen etter å ha kommet inn som utfordrer i TV 2-programmet «Farmen» i 2017.

Hun røyk til slutt ut i tautrekking mot Eunike Hoksrød, som har fått mye oppmerksomhet også i årene etter at hun var med i programmet.

- Ganske tøft

For Røed har livet vært mer stille i media de siste tre og et halvt årene. Men på privaten har det skjedd saker og ting. Siden tv-innspillingen har hun nemlig rukket å få ikke bare en kjæreste, men også baby i magen.

Hun venter nemlig en liten gutt, og termin er i slutten av juni.

- Det føles bra, for det har jo vært et ønsket og allerede elsket barn, forteller hun.

KREVENDE TVEKAMP: Karoline Røed (til venstre) tapte tautrekkingstvekampen mot Eunike Hoksrød da hun deltok i «Farmen» i 2017. Foto: Alex Iversen / TV 2
KREVENDE TVEKAMP: Karoline Røed (til venstre) tapte tautrekkingstvekampen mot Eunike Hoksrød da hun deltok i «Farmen» i 2017. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Men overfor Se og Hør avslører 34-åringen likevel at svangerskapet har vært alt annet enn enkelt.

- Det har vært ganske tøft å være gravid, så ærlig må jeg være. Det har vært tyngre enn jeg hadde trodd, både fysisk og psykisk. Mange føler seg sikkert som fruktbarhetsgudinner og at alt er nydelig, men jeg var ikke innstilt på at alt skulle være rosenrødt.

«FARMEN»-HYTTA: Tonje Garvik vant Farmen i 2018, nå viser hun og kjæresten Lene Sleperud fram «Farmen»-hytta i programmet «I lomma på Silje». Video: Viaplay Vis mer

Fikk en smell

Hun forklarer:

- Jeg fikk meg en liten smell. Jeg var kvalm veldig lenge, nesten halve svangerskapet. Det var det verste. Så hadde jeg én god periode, men da fikk jeg tidlig bekkenløsning. Hele coronasituasjonen har nok satt sitt preg på ting det også.

VISER MAGEN: Eks-tv-profil Karoline Røed har termin i slutten av juni. Foto: Privat
VISER MAGEN: Eks-tv-profil Karoline Røed har termin i slutten av juni. Foto: Privat Vis mer

Røed er personlig trener på et treningssenter, og fant ut at hun var gravid i november i fjor - i det tidsrommet der treningssentrene, som mye annet, stengte ned i Oslo-regionen.

Det har mildt sagt forverret situasjonen for den gravide eks-«Farmen»- deltakeren.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

- Jeg har vært arbeidsledig og sittet hjemme alene under store deler av graviditeten, så nå følges jeg opp av psykolog med tanke på svangerskapsdepresjon, noe de vel gjør i et forsøk på å hindre en eventuell fødselsdepresjon senere. Jeg føler meg heldigvis godt ivaretatt av helsepersonell, forteller Røed, som heldigvis føler seg bedre nå.

- Jeg får oppfølging der. Der er jo ikke sånn at jeg føler meg ulykkelig, men det handler mer om usikkerhet rundt fremtiden, arbeidssituasjonen og slikt - med en baby oppi det hele i tillegg.

- Vet det er for livet

Den gravide treningsinstruktøren er glad fra støtten hun får fra kjæresten Ståle Svendby (31). De to har kjent hverandre i om lag 20 år, har vært «av og på» i ti av de årene - men kjærester «bare» i to år.

- Når man har ventet på noe så lenge, da vet du at det er for livet.

- Hvordan har han håndtert problemene i svangerskapet?

- Han har taklet dette på verdens beste måte. Når jeg er litt dramatisk av meg er han den rolige. Så når jeg ringer hjem til ham og gråter mens jeg er på jobb, så er det sånn at han nesten kommer hjem fra jobb for å hjelpe meg og å følger med meg til sykehuset.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Hun er spent på sitt kommende liv som mamma.

- Jeg håper jeg vokser med ansvaret. Det blir en veldig fin opplevelse, som jeg skal ha sammen med en person jeg elsker. Så får jeg bare håpe at barnet arver hans rolige gener, sier hun med et smil til Se og Hør.

LES OGSÅ: Ble singel etter «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer