- Det har vært ganske sjukt

En åpenhjertig OnklP forteller om livet etter «Styggen på ryggen»-suksessen.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld, den 3.januar, er det premiere på sesong fire av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

«Styggen på ryggen»-artist OnklP (30) er en av de som er med, og forteller at det har vært uvant med all oppmerksomheten etter suksesslåta.

- Jeg er spent på folks reaksjon, men nå har det hatt seg sånn at folk har hatt noe å si om meg nå hver dag i månedesvis.

- Jeg var nervøs for dette her, men nå har jeg fått litt sånn avslappet inngang til det, for folk har prata så mye, sier han.

- Hvordan har det vært og plutselig bli så «snakkis»?

- Det har vært ganske sjukt. Ganske sjukt med bare positivt. Ganske intenst, forteller en åpenhjertig OnklP.

GJENGEN: Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Jonas Fjeld, Thom Hell, Inger Lise Rypdal og Pål Tøien (OnklP) er klare for hver gang vi møtes.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
GJENGEN: Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Jonas Fjeld, Thom Hell, Inger Lise Rypdal og Pål Tøien (OnklP) er klare for hver gang vi møtes. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Ikke singel

Nå som du har blitt så populær, så er det sikkert mange jenter som lurer på om du er singel?

- Nei jeg er ikke singel. Men det er egentlig ikke noe jeg liker å snakke så mye om. Så dere jenter der ute: Fortsett å lure!

OnklP sier seerne har mye å glede seg til i årets «Hver gang vi møtes»-sesong.

- De sier at denne blir den beste hittil, og jeg har jo vært med, så det er jeg selvfølgelig enig i. Jeg er selvfølgelig spent på hvordan folk tar det imot, men jeg er jo alltid litt sånn nervøs, avslører artisten.

Pål «OnklP» Tøien og rockekompanjongene hans i De Fjerne Slektningene, er også nominert til Spellemannsprisen i kategoriene «Urban»- og «Årets hit», noe OnklP beskriver som «dobbel stas» overfor Seoghør.no.

- Det er jo noen ganske hissige hits i årets låt-kategorien. Så vi har heavy konkurranse der. Alt bare falt på plass som det skulle med den låta. Jeg har fått mye skryt for teksten, det setter jeg pris på. Men helhetlig er det en jævlig kick ass låt, sa han til Seoghør.no etter mandagens pressekonferanse.

POPULÆRE: OnklP og De Fjerne Slektningene har hatt suksess med albumene «Slekta» og «Slekta II» i 2014. Her opptrer rap-rockebandet på «Senkveld» i november.  Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: OnklP og De Fjerne Slektningene har hatt suksess med albumene «Slekta» og «Slekta II» i 2014. Her opptrer rap-rockebandet på «Senkveld» i november. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Suksessen hjelper mot angsten

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.