- Det har vært et smertehelvete

Åge Sten Nilsen ble endelig kvitt smertene i benet.

KVITT SMERTENE: I august falt Åge Sten Nilsen på scenen og har levd med store smerter i benet. I forrige uke opererte han kneet og ble kvitt plagene.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
KVITT SMERTENE: I august falt Åge Sten Nilsen på scenen og har levd med store smerter i benet. I forrige uke opererte han kneet og ble kvitt plagene. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter et fall på scenen i Tromsø kulturhus i slutten av august har Åge Sten Nilsen (43) levd med store smerter i kneet. På tross av smertene klarte sangeren å gjennomføre turneen. 

- Det har vært som om noen kjørte en kniv igjennom benet mitt, og det er faktisk ganske utrolig at jeg klarte å gjennomføre turneen. Jeg har ikke kunnet ta smertestillende fordi jeg får tørr stemme av det. Da kan man jo tenkte seg selv at det har vært et smertehelvete den siste tiden, sier han til Her og Nå. 

I forrige uke ble han operert, og snart er Nilsen tilbake i toppform. 4. oktober står han på scenen igjen under nypremieren på «The Show Must Go On II». 

Artisten har hatt et år fullt av uflaks. I mai kollapset han på scenen og han fortalte senere til Seoghør.no at han nå har lært å ta vare på seg selv. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trives best i skogen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer