- Det har vært et skikkelig drittår

Sienna Miller åpner seg etter den brutte forlovelsen og livet som alenemor.

LYKKELIGE TIDER: Sienna Miller og Tom Sturridge på en filmpremiere i London i oktober i fjor, mens de fremdeles var et par.  Foto: DPA
LYKKELIGE TIDER: Sienna Miller og Tom Sturridge på en filmpremiere i London i oktober i fjor, mens de fremdeles var et par. Foto: DPA Vis mer

SEOGHØR.NO: I juli kom nyheten om at Hollywood-stjernen Sienna Miller (33) og samboeren Tom Sturridge (29) hadde gjort det slutt etter fire år sammen.

Paret forlovet seg jula 2011 og fikk datteren Marlowe (3) sommeren 2012.

Nå åpner den britiske skuespilleren seg om singellivet.

- Ting har vært ganske overveldende i det siste med tanke på volumet av alt som skjer, forteller hun til Vogue, ifølge People.com.

- Alt forandrer seg. Det har faktisk vært et skikkelig drittår, men også fantastisk. Alt er yin og yang. Jeg føler at hvis man gjør det bra på et område, så er det vanskelig på et annet, og nå går jobben min veldig bra.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ FERIE: I begynnelsen av juli så at ut til å være fint mellom Sienna og Tom. Her koser de seg på ferie på Ibiza med datteren Marlowe. To uker senere gjorde de det slutt. Foto: Xposure
PÅ FERIE: I begynnelsen av juli så at ut til å være fint mellom Sienna og Tom. Her koser de seg på ferie på Ibiza med datteren Marlowe. To uker senere gjorde de det slutt. Foto: Xposure Vis mer

Sliter med skyldfølelse

Bruddryktene rundt Miller og Sturridge begynte å svirre i mai da «American Sniper»-stjernen dukket opp uten forlovelsesring under filmfestivalen i Cannes.

Sent i juni dro paret likevel på ferie til Ibiza sammen, men bare noen uker etter hjemkomsten gjorde de det slutt.

Nå prøver Sienna å konsentrere seg om å være en god mor for sin lille datter.

- Å få barn er selvfølgelig den mest fantastiske opplevelsen, men livet blir også slengt inn i et kaos og gjør deg fullstendig utslitt. Jeg kunne ønske jeg var flinkere til å håndtere ting; Jeg vil gjerne bli mer super, selv om jeg aldri vil føle at jeg er det.

- Det er dette som er forbannelsen av morsrollen. Vi kjører oss selv i grøfta. Jeg prøver å få en forståelse av hva skyldfølelse er. Noen ganger føles det som om det er en oppfunnet ting. Det er rart å straffe seg selv på den måten. Det er ikke sunt, forteller hun, ifølge nettstedet.

ALENEMOR: I dag er skuespilleren alene med sin skjønne lille jente. Her på tur i New York.  Foto: wenn.com
ALENEMOR: I dag er skuespilleren alene med sin skjønne lille jente. Her på tur i New York. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har ikke mulighet til å være en rebell lenger