FULL PÅ IBIZA: Jordan og vennene ravet småberuset og tullete langs strandkanten på den spanske partyøya.  Foto: Stella Pictures
FULL PÅ IBIZA: Jordan og vennene ravet småberuset og tullete langs strandkanten på den spanske partyøya. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det har vært et mareritt

Jordan tok seg fri fra problemene og drakk seg stup full...

SEHER.NO: Det er kun litt over én måned siden det ble kjent at ekteskapet mellom popsanger Peter André (36) og glamourmodell Katie "Jordan" Price (30) er over.

Likevel ser det ikke ut til at Jordan har hatt så altfor mye problemer med å skli tilbake inn i singeltilværelsen igjen.

Tirsdag denne uken reiste nemlig glamourmodellen og en gjeng med venner på partytur til spanske Ibiza. Og mens eksmannen, som hun ikke snakker med, tok ansvar for barna, hadde Jordan bestemt seg for å ta den helt ut, skriver Daily Mail.

Jordan og vennene startet festlighetene ved å sprette flere 1200 kroners champagneflasker ombord på flyet, og glamourmodellen skal da ha utropt "yee haa, nå skal jeg endelig ha det skikkelig gøy!".

Modellen skal også ha snakket om de siste ukenes "helvete", og er nå glad for at det verste er over.

- Det har vært et jævla mareritt. Jeg skal ha det helt villt nå. Jeg er klar for det, sa hun.

Før ekteskapet med André, var Jordan notorisk kjent for sin ville partylivsstil, og da gjengen ankom Ibiza tirsdag ettermiddag fortsatte de festlighetene med mange flasker sangria.

Deretter spradet en tydelig beruset Jordan med vennene sine langs strandkanten iført en minimal sort bikini og hvite hotpants.

Utover kvelden skal glamourmodellen ha skiftet til en neonblå gjennomsiktig kjole og matchende platåhæler.

Innen klokken 02.30 var hun imidlertid så full at hun måtte bli eskortert hjem av en ukjent mann.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun angriper alle hun kan!