Henrik Elvejord Borg:

- Det har vært et helvete

Henrik Elvejord Borg deler oppdatering fra sykehuset.

OPERERT: Henrik Elvejord Borg skadet seg stygt for et par år siden. Onsdag ble han operert. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
OPERERT: Henrik Elvejord Borg skadet seg stygt for et par år siden. Onsdag ble han operert. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg skulle prøve å ta en «backflip», men det skar seg totalt. Beinet mitt brakk tvers av, sa forfatter, influenser og tidligere «Ex on the beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg (27) til Se og Hør våren 2019.

Den gang hadde han pådratt seg en stygg skade i høyre bein etter en heisatur til Asia. Da Se og Hør snakket med han noen måneder seinere uttlukket han ikke amputasjon, men nå, drøye to år etter, deler Borg en langt hyggeligere nyhet.

UFLAKS: Henrik Borg skulle ta en «backflip», noe som ikke gikk etter planen. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Mariann Habbestad / Rød løper Vis mer

«Endelig er metallet ute av høyrebeinet etter to og et halvt år», skriver han på Instagram til et bilde fra sykehussenga, og fortsetter:

«Det har vært et helvete å humpe rundt på krykker i over et halvt år og å halte rundt i nesten to år. Det kapittelet er nå over, og det blir nok aldri en baklengs salto på meg igjen i dette livet i hvert fall. Nå skal jeg gå noen dager på krykker og slappe av».

- Mye vondt og besvær

Når Se og Hør snakker med ham onsdag kveld har han endelig kommet seg hjem på sofaen etter en omlag tre timer lang operasjon.

- Jeg har det helt ok. Nå ligger jeg i litt lett rus på sofaen, sier han.

Borg ble operert onsdag formiddag, men ettersom det var dagkirurgi fikk han altså reise hjem samme dag.

- Det føles helt utrolig å være ferdig. På et tidspunkt så jeg ikke lys i enden av tunnelen, innrømmer han, og legger til at skaden har påvirket han siden det skjedde.

- Jeg har hatt mye vondt og besvær og en spesiell gangstil, fortsetter han.

27-åringen legger heller ikke skjul på at han ikke tok legens oppfordring om å holde seg i ro etter forrige operasjon, noe han har tenkt til å gjøre nå.

FREMTIDEN: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg var jo blodprinsen på den tida. Nå er jeg blitt eldre og lagt det kapittelet bak meg. Jeg fikk jo fysiske konsekvenser den gang. Nå er det deilig at alt (metallet journ.anm) er tatt ut, forteller han.

- Det føles som en ny start, legger han til.

Vartes opp av forloveden

Hjemme på sofaen blir han godt tatt vare på av kjæresten Lisa Anckarman, som han forlovet seg med i oktober i fjor.

- Lisa er helt utrolig. Hun varter meg opp og kommer med mat og alt, sier han.

Da paret forlovet seg for et knapt år siden, fortalte Borg følgende til Se og Hør:

HAR/HAR IKKE: Henrik Borg og Lisa Anckarman forteller hvilke verdensstjerner de har chattet med, hva de angrer på og hva de aldri trodde de skulle gjøre. Video: Rød Løper / Celina Morken / Discovery Vis mer

- Jeg har tenkt på det en stund og vi har snakket om det, men det å faktisk ha fridd nå, er helt utrolig. Jeg har fått min beste venn som forlovede, og det føles helt fantastisk, sa han, og lettet på sløret om frieriet:

- Vi bor på hotell denne helgen, så jeg bestilte lunsj opp på rommet. Det var ikke så lett for meg å få ned noe mat, jeg var ekstremt nervøs.

LES OGSÅ: Bursdagsmeldinger fra familien vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer