ØKONOMISK HJELP: Restauranten "Nordlændingen" i Harstad med Jens Arne Nilsen som driftsleder hadde en gjeld på over 700.000 kroner da Eyvind Hellstrøm ankom. Foto: TV3
ØKONOMISK HJELP: Restauranten "Nordlændingen" i Harstad med Jens Arne Nilsen som driftsleder hadde en gjeld på over 700.000 kroner da Eyvind Hellstrøm ankom. Foto: TV3Vis mer

- Det har vært et helvete

Restauranten hadde en gjeld på over 700.000 kroner...

Se videoklipp fra kveldens episode nederst i saken!

SEHER.NO: I torsdagens episode av "Hellstrøm rydder opp", er Eyvind Hellstrøm (60) på plass ved restauranten "Nordlændingen" i Harstad. Der har mesterkokken fått en litt annerledes utfordring. Det er nemlig det økonomiske som må ryddes opp i.

Restauranten hadde gammel gjeld på over 700.000 kroner da Hellstrøm ankom byen i Troms. Det tærte på driftsjef Jens Arne Nilsen, som drev restauranten sammen med sin kone, Agnete.

- Det har vært et helvete, det har vært så forferdelig tungt. Tungt både privat og på bedriften, det ble jo en side av samme sak. Jeg solgte til og med et hus for å få inn kapital til å drive stedet, sier Nilsen til Seher.no.

- Vi visste det hadde vært noen tyver og kjeltringer her tidligere, men hvordan skulle vi vite hvem det var? Vi måtte i så fall ha tatt dem på fersken.

Dermed var det gledelig å få den sårt trengte hjelpen. Utfordringene var store, og Nilsen er overbevist om at stedet i alle fall ikke ville unngått konkurs om ikke Hellstrøm hadde hjulpet.

- Å få hjelp av Hellstrøm var viktig. Det var enten det eller kroken på døra, sier han.

"Hellstrøm rydder opp" vises på TV3 i kveld klokken 20.30, og der kan du se om Hellstrøm lykkes med det økonomiske.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, her gjør Hellstrøm en tabbe![obj:media:8204]