- Det har vært et helvete

Ektemannen til Christina Milian var utro og søkte om skilsmisse ni dager før hun fødte datteren deres.

THE-DREAM VAR ET MARERITT: Terius «The-Dream» Nash var utro mot Christina Milian mens hun var gravid og søkte til og med om skilsmisse fra henne mens hun var høygravid. Foto: All Over Press
THE-DREAM VAR ET MARERITT: Terius «The-Dream» Nash var utro mot Christina Milian mens hun var gravid og søkte til og med om skilsmisse fra henne mens hun var høygravid. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangeren og skuespilleren Christina Milian (29) opplevde marerittet da eksmannen hennes Terius «The-Dream» Nash var utro mot henne mens hun var gravid med deres felles barn.

Allerede før barnet var født gikk de to fra hverandre, og da skilsmissen ble offentlig kjent i sommer kom det fram at «The Dream» hadde søkt om skilsmisse ni dager før datteren ble født.

Nå snakker «AM to PM» og «When You Look At Me»-sangeren ut om turbulensen i Latina Magazine.

- Uansett kan man ikke forandre hvem man er. Jeg vet det nå. Jeg prøvde å være noen jeg ikke var, fordi jeg ville at ekteskapet skulle fungere. Men til slutt, hvis det ikke fungerer, så fungerer det ikke, sier Milian i intervjuet.

Hun innrømmer at hun ikke visste om ektemannens utroskap.

- Jeg visste ikke noe. Men når jeg tenker tilbake, så fortalte magefølelsen meg at noe ikke var som det skulle. Men jeg trodde jeg kunne fikse det, sier hun.

Paret giftet seg i Las Vegas i september 2009. I mars i fjor ble hun mamma til lille Violet.

- Å bli mamma får meg til å føle meg mye mer sexy enn før. Det er et ansvar jeg har som mor, som gjør at jeg føler meg veldig selvsikker og velsignet. Å bli mamma er det beste som noen gang har skjedd meg.

Hun håper nå at 2011 skal bli langt mer rolig for henne enn fjoråret var.

- Jeg føler meg helt ny. Jeg har vært i helvete og tilbake, men jeg overlevde. Jeg er sterkere etter det, og er nå klar for den neste fasen i mitt liv, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: 9 dager før fødselen ville han skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer