Foto: NTBscanpix
Foto: NTBscanpix Vis mer

- Det har vært ensomt, men fint

Bård Tufte Johansen skulle bare holde 25 forestillinger med stand-up showet «Mann (44)». Nå har han reist på turné landet rundt i sju måneder.

Publisert

SEOGHØR.NO: I nesten syv måneder har moromannen Bård Tufte Johansen (45) reist landet rundt med sitt populære stand-up show «Mann (44)» - en personlig forestilling basert på egne opplevelser.

– Jeg har vært svanger med ideen lenge, men jeg måtte finne ut hvem jeg var på scenen. Ikke «NRK-Bård», eller «Bård og Harald». Jeg måtte vise at jeg var et vanlig menneske med ekte problemer, forteller han i tirsdagens Se og Hør.

Forestillingen, som i utgangspunktet var satt opp med 25 show, har nå blitt vist snart 200 ganger. 

Saken fortsetter under bildet.

RADARPAR: Sammen med Harald Eia har Bård moret nordmenn i årevis, men i forestillingen «Mann
(44)» står Tufte Johansen på egne bein.
RADARPAR: Sammen med Harald Eia har Bård moret nordmenn i årevis, men i forestillingen «Mann (44)» står Tufte Johansen på egne bein. Vis mer

Sammen med komi-kollegaene Sigrid Bonde Tusvik, Jonas Kinge Bergland og Dag Sørås ble Bård også nominert til årets «Stå opp-pris» for showet.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Bård Tufte Johansen. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Bård Tufte Johansen. Foto: Se og Hør Vis mer

Prisutdelingen fant sted på humorscenen «Josefines Vertshus» - en av scenene i Oslo med yngst publikum, og det ble Bård som stakk av gårde med den gjeve prisen.

– Mitt største mareritt er at publikum ikke ler. Jeg er veldig glad for at showet har funket så bra. Nå har jeg vært på turné i 6–7 måneder. Jeg planla turneen litt som når damer skal få barn.

- Du kan lese masse bøker eller ta et kurs, men ender opp med å treffe folk, være morsom og sove. Det har vært ensomt, men fint, forteller Bård til Se og Hør.

Les mer om Bård Tufte Johansen i nyeste nummer av Se og Hør, som er i salg nå.

LES OGSÅ: Fikk jobb etter fyllekuler med Harald Eia

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer