HAR FÅTT STØTTE: - Familien og vennene mine har vært min viktigste støtte i denne perioden. De har tatt meg med ut og fått meg til å tenke på andre ting, sier Tora. Foto: SCANPIX
HAR FÅTT STØTTE: - Familien og vennene mine har vært min viktigste støtte i denne perioden. De har tatt meg med ut og fått meg til å tenke på andre ting, sier Tora. Foto: SCANPIXVis mer

- Det har vært en tung tid

Norske Tora snakker ut etter det kongelige sjalusidramaet.

SEHER.NO: Tora Uppstrøm Berg er mest kjent for å ha skapt et kongelig sjalusidrama i Sverige, som til slutt førte til at forlovelsen mellom prinsesse Madeleine og Jonas Bergström ble brutt. Etterpå har det vært stille fra Meråker-jenta.

Fram til nå.

Tirsdag ettermiddag åpnet hun nemlig sin aller første kunstutstilling i hjembygda. Sammen med ni andre kunstnere stiller hun ut fem bilder, skriver Dagbladet.

- Det har vært ei tung og svært utfordrende tid. Familien og vennene mine har vært min viktigste støtte i denne perioden. De har tatt meg med ut og fått meg til å tenke på andre ting, og gjort hverdagen min så levelig som mulig, sier hun til avisen.

Tora Uppstrøm Berg har vært hjemme i Meråker siden historien hennes ble kjent. Til vanlig er hun student ved fotolinja på kunstskolen Arts University College i Bournemouth.

Ifølge Dagbladet skulle egentlig ett av bildene hun stiller ut nå vært en del av en
større utstilling i London i år. Omstendighetene ville det derimot annerledes.


- Det er utrolig gøy, men samtidig uvant å se bildene henge på veggen her i galleriet sammen med alle de andre kunstnerne, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå debuterer Tora som kunstner