- Det har vært en tøff periode

Carl I. Hagens eks-svigersønn koblet av fra mediestormen med å heie på Didrik Solli-Tangen.

HEIET PÅ DIDRIK: - Det har vært en tøff periode, sier den transseksuelle "Jentene på Toten"-deltageren Lise Lindalen (t.h.) om bråket i kjølvannet av beskyldningene fra sin tidligere svigerfar Carl I. Hagen. Lørdag koblet hun av med å heie på Did Foto: Per Ervland, Seher.no
HEIET PÅ DIDRIK: - Det har vært en tøff periode, sier den transseksuelle "Jentene på Toten"-deltageren Lise Lindalen (t.h.) om bråket i kjølvannet av beskyldningene fra sin tidligere svigerfar Carl I. Hagen. Lørdag koblet hun av med å heie på Did Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Carl I. Hagen skapte denne måneden debatt da han i en Aftenposten-kronikk beskyldte sin tidligere svigersønn - den transseksulle «Jentene på Toten»-deltakeren Lise Lindalen - for ikke å ha fortalt Hagens datter Camilla om sitt ønske om å leve som kvinne før de giftet seg.

Etter å ha vært flere uker i medienes søkelys, holdt Lise derfor en lav profil da hun lørdag ankom Eurovision-finalen på Telenor Arena.

Sammen med venninnen Christine Winther, unngikk Lise VIP-inngangen og gikk inn sammen med resten av publikum, men tok seg tid til en kort kommentar til Seher.no.

- Vi er her for å koble av og kose oss. Det har vært en tøff periode, sa Lise før hun gikk inn for å se på showet - som endte med seier til tyske Lena Meyer-Landrudt.

Hagens datter Camilla har tidligere hevdet overfor Seher.no at hun først fikk vite om eks-mannens ønske om å leve som kvinne i 1999, etter at de hadde vært gift i fire år. Fire år senere ble ekteparet - som har fire barn sammen - skilt.

- Han ville fremdeles bli værende for barnas skyld. Men han hadde jo bare gitt dem sjokk, på sjokk, på sjokk, på sjokk, sier hun.

Lise Lindalen har tidligere avvist beskyldningene fra Carl I. Hagen om at hun skjulte ønsket om å leve som kvinne før hun giftet seg. Da hun hadde bestemt seg for hva hun ville, sa hun det til kona.

- Jeg hadde funnet ut hvem jeg er, og opplevde at kvinnen jeg levde med ikke aksepterte det, sa hun til VG i mai.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk sjokk-beskjed av barna