Amalie Snøløs:

- Det har vært en stor psykisk påkjenning

TV-deltakelsen ble ikke helt slik 22-åringen hadde sett for seg. I kveld ble hun stemt ut for andre gang.

UTE: Amalie Snøløs og Jørgen Nilsen måtte lørdag kveld takke for seg i «Skal vi danse». Foto: TV 2
UTE: Amalie Snøløs og Jørgen Nilsen måtte lørdag kveld takke for seg i «Skal vi danse». Foto: TV 2 Vis mer

NYDALEN (Se og Hør): Forrige uke ble det tårevått på tv-parketten da kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl møttes i danseduell. Til slutt var det altså Aleksander som måtte takke for seg og forlate «Skal vi danse».

Lørdag kveld var stemningen på topp igjen, der showdans sto på menyen - noe som ga deltakerne frie tøyler hva gjelder koreografi og regler. De resterende danseparene leverte alt fra Bollywood og vennskapsdans til sirkus.

Men som alltid måtte noen likevel forlate konkurransen også i kveldens program.

Stemt ut for andre gang

Denne gangen var det den tidligere fotballproffen Jan Gunnar Solli og «Farmen»-profil Amalie Snøløs som måtte ut i danseduell mot hverandre.

Til slutt bestemte TV-seerne at det var Amalie som måtte takke for seg.

Snøløs, som hadde med seg «Skam»-kjæresten Herman Tømmeraas (21) på tv-parketten i kveldens program, ble i utgangspunktet stemt ut av «Skal vi danse» for to uker siden. Den gang stormet hun av studio etter tv-exiten, oppløst i tårer.

DANSET SAMMEN MED KJÆRESTEN: Amalie Snøløs hadde med seg «Skam»-kjæresten på tv parketten. Det samme hadde dansepartneren Jørgen Nilsen, som tok med Helene Olafsen. Foto: TV 2
DANSET SAMMEN MED KJÆRESTEN: Amalie Snøløs hadde med seg «Skam»-kjæresten på tv parketten. Det samme hadde dansepartneren Jørgen Nilsen, som tok med Helene Olafsen. Foto: TV 2 Vis mer

Senere fikk 22-åringen komme inn igjen, da Sand et par dager etterpå valgte å fristille sin egen danseplass. Dette for at nettopp utslåtte Snøløs skulle få en ny sjanse til å overbevise tv-seerne.

Da nok en tv-exit var et faktum lørdag kveld, tok Snøløs beskjeden med fatning.

- Ja, da får jeg bare vente på at nok en deltaker trekker seg, spøker hun.

- Dette var ikke for meg

Etter sending erkjenner ritktignok Snøløs, overfor Se og Hør, at hun forlater «Skal vi danse»-sirkuset med «blandede følelser».

- Jeg har følt på en del ting som jeg ikke synes er veldig bra, og det har vært en stor psykisk påkjenning. Det kommer ikke fram på skjermen, men det er ekstremt mye bak i kulissene som jeg ikke har vært helt fornøyd med. Det vil jeg ikke gå i detaljer i, sier hun, og fortsetter:

- Jeg synes at det å presentere en dans og gjøre et show har vært veldig, veldig gøy - men jeg synes det er ekstremt mange ting som har vært vanskelig, uvanlig og nytt. Dette her var ikke for meg. «Skal vi danse» var aldri laget for meg.

MÅTTE REISE HJEM: Amalie Snøløs får en klem av dansepartneren etter tv-exiten. Foto: TV 2
MÅTTE REISE HJEM: Amalie Snøløs får en klem av dansepartneren etter tv-exiten. Foto: TV 2 Vis mer

22-åringen forteller samtidig at hun er glad for at Jan Gunnar Solli har fått en ny «Skal vi danse»-uke.

- Av og til er det sånn at noen er bedre enn deg. Nå skal jeg legge dette langt bak meg, og ikke tenke så mye på det.

Pressekontakt for «Skal vi danse» i TV 2, Anne Martha Leidland, forteller til Se og Hør at de er lei seg for å høre at det er ting Snøløs har opplevd som vanskelig underveis.

- Amalie har vært en fantastisk deltaker som har tilført denne sesongen masse glede, og vi er veldig takknemlige for at hun har vært med i årets «Skal vi danse», sier hun.

Ny dans

Showdansene kom på rekke og rad lørdag kveld, og blant andre Sophie Elise Isaksen hadde valgt å gjøre det vanskelig for seg selv. Til kveldens sending kunne deltakerne velge og vrake hva gjaldt dansestiler, men den populære bloggeren gjorde det langt ifra lett for seg selv.

I anledning kveldens sending valgte hun nemlig å lære seg Bollywood-dans sammen med sin partner Benjamin Jayakoddy. De to imponerte både publikum og dommerne med sitt show.

- Så gøy med Bollywood. Imponerende at dere hadde så mange steg. Fy fader, sa Egor Filipenko etter fremførelsen.

Dansen ga Sophie og Benjamin hele 37 poeng lørdag kveld.

Saken fortsetter nedenfor.

IMPONERTE: Både publikum og dommerne var svært imponert over Sophie Elise og Benjamin lørdag kveld. Foto: TV 2
IMPONERTE: Både publikum og dommerne var svært imponert over Sophie Elise og Benjamin lørdag kveld. Foto: TV 2 Vis mer

- Drittlei

Med kveldens sending i boks er årets sesong av «Skal vi danse» allerede over halvveis - noe som legger ekstra press på parene som fremdeles kjemper om å hente hjem seieren.

Forrige uke la ikke Aleksander Sæterstøl skjul på at det var kjedelig å være ute av konkurransen.

- Akkurat nå er jeg bare drittlei av å være her. Jeg vil bare hjem, legge meg naken i senga og se på serier. Det er veldig kjipt, og spesielt å se at Martine ble så lei seg, sa Sæterstøl til Se og Hør, og la til at han var glad på kjærestens vegne:

- Jeg vil bare hennes beste, så jeg er glad for at hun gikk videre.

Han la heller ikke skjul på at det vil bli et savn å omgås dansepartneren Lillian Aasebø, som han ble god venn med.

- Vi kommer definitivt til å holde kontakten. Vi kommer nok ikke til å avslutte vennskapet der, sa han.

LES OGSÅ: Måtte legge seg under kniven