«Kompani Lauritzen»:

- Det har vært en stor forandring

Livet har endret seg drastisk for den populære TV-fenriken.

POPULÆR: Geir Aker har blitt en populær fenrik etter TV-suksessen. Foto: Matti Bernitz / TV 2
POPULÆR: Geir Aker har blitt en populær fenrik etter TV-suksessen. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Kompani Lauritzen» har blitt en stor seersuksess for TV 2 og programmet er nå godt i gang med sin tredje sesong.

Den populære fenriken, Geir Aker (46), har tatt det norske folk med storm, og har dermed fått søkelyset rettet godt mot seg. Det er ikke noe han var vant til før TV-suksessen.

- Stor overgang

- Det har vært en stor forandring. Fra å være en enkel kar fra Horten til å være kjent over hele landet - det har vært en stor overgang, ja. Men jeg får veldig mye positive tilbakemeldinger faktisk, avslører Aker i et nytt intervju med Dagbladet.

Til avisen forteller fenriken om hendelser hvor han har dukket opp på butikken i sivile klær, og at de som får øye på ham da strammer seg opp og ser på han med en viss skrekk i blikket.

MISFORSTÅELSE: Da Dennis Siva Lie var korporal inne på «Kompani Lauritzen» skjedde det noe som førte til at produksjonen måtte beklage seg. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Men folk smiler, forsikrer han når han forteller om dette til Dagbladet.

I «Kompani Lauritzen» står Aker for mye god TV-underholdning, og det er ikke sjelden at han får kompanirekruttene til å flire godt. Likevel klarer han absolutt alltid å holde masken selv.

Slik holder han seg alvorlig

Overfor Dagbladet avslører 46-åringen hvordan han stadig klarer å avlevere de kjappe, humoristiske kommentarene - uten å selv gi fra seg så mye som et lite smil.

- Det handler om kroppsbeherskelse. Jeg må være veldig til stede i situasjonen hvor jeg kan servere noe som kan være morsomt, og hvor de kan få lov til å le - så er de alene om det, forklarer fenriken til avisen.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

At fenriken har lyktes med sitt bidrag og rolle i Kompani Lauritzen er det ingen tvil om. I fjor vant Geir Aker publikumsprisen under «Gullruten».

Han har også blitt populær i sosiale medier. På Instagram har fenriken i skrivende stund over 45 000 følgere.

LES OGSÅ: Raser mot obersten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer