UTE MED SINGEL: Aleksander With er ute med singelen "Worth it", som er en duett med Lene Marlin. Det var ikke bare bare å komme hit jeg er i dag. Det har vært en kamp, så det kjennes godt å få holde på med dette, sier Aleksander til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
UTE MED SINGEL: Aleksander With er ute med singelen "Worth it", som er en duett med Lene Marlin. Det var ikke bare bare å komme hit jeg er i dag. Det har vært en kamp, så det kjennes godt å få holde på med dette, sier Aleksander til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Det har vært en kamp

Men Aleksander mener motgangen har gjort ham til en bedre artist...

Se Seher.nos intervju med Aleksander With nederst i saken!

SEHER.NO: Aleksander With (22) er for tiden ute med singelen "Worth it", som er en duett med den millionselgende artisten Lene Marlin (29). Låta er den andre singelen fra Withs kommende andrealbum, og trønder-gutten mener han nå er blitt en mer moden artist.


- Jeg tror man hører at jeg har kommet et lite skritt videre sånn utviklingsmessig, sier Aleksander With til Seher.no.

Men utviklingen har ikke skjedd av seg selv. Aleksander With innrømmer å ha blitt preget av et berg- og dalbaneliv de siste årene, med både opp- og nedturer.

- Det har vært livet kort oppsummert. Opp og ned veldig kjapt, sier artisten til Seher.no.

Aleksander gikk helt til topps i Idol 2006 etter å ha danket ut alle sine medkonkurrenter, deriblant kjæresten Vivian Sørmeland. Kort tid etter ga han ut plate og solgte til dobbel platina med singelen "A Little To Perfect". Unggutten oppnådde senere superstjernestatus i Japan, men så snudde lykken.

Aleksander ble dumpet av plateselskapet Sony BMG og senere tok forholdet mellom ham og samboeren Vivian slutt. Alt dette skjedde i medienes søkelys.

- Man får ikke noe glede av oppturene hvis man ikke har vært nede i dalene. Det blir en ekstra seier å få gjøre denne plata, og at den blir så bra som jeg synes den blir. Fordi det var ikke bare bare å komme hit jeg er i dag. Det har vært en kamp, så det kjennes godt å få holde på med dette, sier Aleksander åpenhjertig til Seher.no.

Tidligere i år var Aleksander gjennom et nytt brudd, da med sin amerikanske kjæreste Aisha Topicz. Også dette skapte overskrifter i landets medier, men 22-åringen har innfunnet seg med at folk vil vite om hva som skjer i hans privatliv.

- Man kan ikke forvente noe annet enn at det er interessant. Hvis man vil at folk skal følge deg musikalsk så vil de også ofte følge deg personlig, og det er egentlig bare sånn det er, sier Aleksander til Seher.no.

Når Aleksander With ser tilbake på de siste årenes opp- og nedturer, mener han at de har gjort ham til en bedre artist.

- Jeg tror absolutt det. Og jeg tror kanskje at de motgangsperiodene som har kommet og gått har vært de jeg har lært mest av. Oppturer kan komme i hytt og pine, men jeg tror det er nedturene du vokser på. Jeg tror ikke plata hadde blitt så bra om jeg ikke hadde hatt litt motgang, sier Aleksander With til Seher.no.

Aleksanders nye album kommer ut på nyåret, men dato for utgivelsen er ennå ikke fastsatt.


LES OGSÅ: - Vi har snakket ut om alt

Se Seher.nos videointervju med Aleksander With her:[obj:media:8201]