SUPERPAR: David og Victoria Beckham reiser verden rundt, og har utallige prosjekter på agendaen - men i motsetning til mange andre kjendiser lar de fansen som følger dem på sosiale medier, «få valuta for pengene» - de deler nemlig titt og ofte private glimt med følgerne sine. Denne uken la Victoria ut et sovebilde av ektemannen på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SUPERPAR: David og Victoria Beckham reiser verden rundt, og har utallige prosjekter på agendaen - men i motsetning til mange andre kjendiser lar de fansen som følger dem på sosiale medier, «få valuta for pengene» - de deler nemlig titt og ofte private glimt med følgerne sine. Denne uken la Victoria ut et sovebilde av ektemannen på Instagram. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Det har vært en hard dag for pappa

Victoria Beckham delte svært privat bilde på sosiale medier av ektemannen.

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballspilleren David Beckham (40) er ikke som alle andre pensjonister, som bruker pensjonisttilværelsen til å lese bøker og å se utover havet.

Han er nemlig en travel småbarnspappa, med mange jern i ilden.

Flere ganger i året reiser David og kona Victoria Beckham (41), med barna Brooklyn (16), Romeo (12), Cruz (10) og Harper Seven (4), til og fra storbyene London og Los Angeles - to storbymetropoler som de ser på som sine hjem.

Her står familiesamvær, trening, rød løper-tilstelninger, modell- og designarbeid og nettverksbygging på agendaen, og selv for en energibombe som David Beckham kan et lite pust i bakken være sårt trengende.

Been a hard day for daddy x kisses from sunny LA

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

40-åringen benyttet denne uken anledningen til å ta seg en liten lur, da han og familien fløy over Atlanteren. Kona Victoria foreviget sin sovende ektemann - og til alles store glede la hun bildet ut på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram.

«Det har vært en hard dag for pappa. Mange kyss fra solfylte LA», skriver hun til bildet av ektemannen, som sover om bord på privatflyet.

Rundt ham kan man blant annet se Harpers dukke, en drink i vinduet og en pose med potetgull.

HEIT: David Beckham tok seg en liten motorsykkeltur i Beverly Hills i helgen. Foto: NTB Scanpix
HEIT: David Beckham tok seg en liten motorsykkeltur i Beverly Hills i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk den internasjonale pressen på nakken

Kjendisfamilien har siden begynnelsen av august tilbrakt tid i Los Angeles - byen de bodde i da Beckham spilte for LA Galaxy i perioden 2007 til 2012.

Her har 40-åringen blant annet hatt tid til å leke med motorsykkelen sin, ta med sønnene på fotballkamp og lage keramikk-krukker med datteren.

KAMPMORO: David Beckham tok med seg sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz for å heie på den tidligere Liverpool-spilleren Steven Gerrard, som har skrevet kontrakt med Beckhams gamle klubb LA Galaxy. Foto: NTB Scanpix
KAMPMORO: David Beckham tok med seg sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz for å heie på den tidligere Liverpool-spilleren Steven Gerrard, som har skrevet kontrakt med Beckhams gamle klubb LA Galaxy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han klarte også å få den internasjonale pressen på nakken - de kritiserte nemlig firebarnsfaren for å la datteren på fire år bruke smokk.

Det fikk Beckham til å se rødt.

Saken fortsetter under bildet

TRAVEL: David Beckham blir ofte fotografert med datteren Harper på armen, og sønnene Brooklyn, Romeo (bildet) og Cruz løpende etter. Dette bildet er tatt i Los Angeles denne måneden. Foto: NTB Scanpix
TRAVEL: David Beckham blir ofte fotografert med datteren Harper på armen, og sønnene Brooklyn, Romeo (bildet) og Cruz løpende etter. Dette bildet er tatt i Los Angeles denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Postet krast innlegg på Instagram

Den vanligvis så blide 40-åringen var ikke nådig i sin kritikk av Daily Mails artikkel, og postet et krast innlegg på Instagram-profilen sin, hvor han la ut kommentaren med et skjermdump av den aktuelle artikkelen:

«Hvorfor er det noen folk som føler at de har rett til å kritisere en forelder om deres eget barn, uten å ha med all fakta?? Alle som har barn vet at når de ikke føler seg bra, eller har feber, så gjør man alt man kan for å gjøre situasjonen mest mulig komfortabel for dem - og de fleste gangene hjelper det med en smokk. Så for de av dere som kritiserer, tenk dere om to ganger før dere uttaler dere om andres barn, for dere har faktisk ingen rett til å kritisere meg som forelder», skrev Beckham i midten av august.

FIN FAMILIE: Det er ingen tvil om at superparet David og Victoria Beckham har fire flotte barn i Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper Seven. Dette bildet er tatt på mamma og pappas bryllupsdag 4. juli i år. Foto: NTB Scanpix
FIN FAMILIE: Det er ingen tvil om at superparet David og Victoria Beckham har fire flotte barn i Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper Seven. Dette bildet er tatt på mamma og pappas bryllupsdag 4. juli i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han fikk blant annet støtte av den norske barnelegen Ingvild Heier. Hun var nemlig ikke helt enig i kritikken som haglet mot David Beckham, om lille Harpers smokk-bruk:

- Jeg tror ikke det er så farlig med litt bruk av smokk, så lenge den ikke er der hele tiden og forstyrrer utviklingen av munnmotorikk, språk og sosial kontakt. Da er det heller viktigere å snakke om vaksiner, antibiotikabruk og fysisk aktivitet, forklarte hun.

LES OGSÅ: Beckham hyller kona med ny tatovering

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.