Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby:

- Det har vært en del å stri med

Kjæresteparet er i full gang med oppussing.

FILMDEBUT: Marius Borg Høiby viste sin støtte til kjæresten Juliane Snekkestad under premieren av «Maleficent: Mistress of Evil» mandag. Foto: Tor Lindseth
FILMDEBUT: Marius Borg Høiby viste sin støtte til kjæresten Juliane Snekkestad under premieren av «Maleficent: Mistress of Evil» mandag. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vår kom den hyggelige nyheten om at Marius Borg Høiby (22) hadde blitt sammen med modellen Juliane Snekkestad (23).

Og etter et snaut år som kjærester ble duoen samboere.

I januar kjøpte nemlig paret hus sammen i Tønsberg, hvor Snekkestad kommer fra, meldte Tønsberg Blad.

- Ja, de har kjøpt bolig sammen. Men det er en privat sak, så jeg vet ikke om jeg skal uttale meg noe særlig mer, uttalte Julianes far til avisen den gang.

Nå er kjæresteparet i full gang med å pusse opp. Det avslørte 23-åringen mandag.

STRÅLTE PÅ RØD LØPER: Juliane jobber både som modell og skuespiller. Foto: Tor Lindseth
STRÅLTE PÅ RØD LØPER: Juliane jobber både som modell og skuespiller. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Da dukket nemlig Juliane og Marius opp på førpremieren til filmen «Maleficent: Mistress of Evil», og på spørsmål fra Dagbladet om hvordan oppussingen går, svarer hun følgende:

- Det går bra, det har vært en del å stri med, men nå er vi på god vei og vi trives veldig godt, deler Snekkestad, og røper samtidig at Borg Høiby har overrasket med å være «litt av en handyman».

Eneboligen på 123 kvadratmeter, som i prospektet fra DNB Eiendom er omtalt som en «trivelig enebolig over to plan», ble opprinnelig lagt ut med en prisantydning på 3,8 millioner kroner.

Ifølge dokumenter hos Kartverket står det imidlertid at det unge paret har kjøpt boligen for 3,65 millioner kroner.

«Var livredd»

Juliane har en liten rolle i «Maleficent: Mistress of Evil», som er regissert av norske Joachim Rønning (47) og hvor Angelina Jolie (44) har hovedrollen.

Til Dagbladet åpner også den flotte skuespillerspiren seg om hva hun sitter igjen med etter innspillingen av storfilmen:

- Det jeg husker aller best, er at jeg var livredd da jeg dukket opp fordi det er et så stort prosjekt og jeg har aldri spilt i en så stor film før, men alle var bare så fantastiske, så snille og så omsorgsfulle, skryter hun.

TRAILER: Angelina Jolie er tilbake i rollen som heks i «Maleficent». Vis mer

LES OGSÅ: Kaos rundt Mette-Marit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer