- Det har vært beintøft

Nå snakker hun ut om det vonde året...

TUNGT: Mia Gundersen har vært gjennom et tungt år, men nå ser det ut til å snu for den populære artisten. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
TUNGT: Mia Gundersen har vært gjennom et tungt år, men nå ser det ut til å snu for den populære artisten. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås Vis mer
SEHER.NO: For tiden nyter Mia Gundersen stor suksess i det populære TV-showet "Skal vi Danse". Samtidig feirer hun denne uken sin 48-årsdag.

Men det siste året har ikke vært like lett for artisten. Moren hennes døde tragisk av en overdose, og Mias show "All of Mia" floppet. Nå snakker hovedpersonen ut.

- Det siste året har vært beintøft på mange områder. Men det har også vært lærerikt. Mamma døde av medisinavhengighet i fjor, og sorgen etter henne har vært stor ettersom jeg elsket henne over alt på jord, sier Mia til VG.

Forestillingen hennes, som i oktober i fjor ble tatt av plakaten etter én opptreden, var også tungt for Gundersen å svelge.

- Jeg var veldig stolt av den forestillingen, og føler fortsatt at det kunne blitt bra. Men det var så mange løgner som verserte, og mange folk som virkelig viste sitt sanne ansikt, så det hendte med en kjempesmell for min egen del. Jeg ble rett og slett veldig såret av alt det som skjedde.

Lørdag kveld entrer Mia parketten i "Skal vi Danse" igjen. Denne gangen danser hun til sangen "I Want you Back" av Jackson 5.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Det var fryktelig dyrt