- Det har skjedd ting i livet mitt som er ganske drøye

Susanne Sundfør lar seg inspirere av ekstreme opp- og nedturer.

DRØYTE TING: Susanne Sundfør forteller at musikken hennes er inspirert av drøye ting som har skjedd i hennes eget liv.  Foto: Stella Pictures
DRØYTE TING: Susanne Sundfør forteller at musikken hennes er inspirert av drøye ting som har skjedd i hennes eget liv. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av mars kommer en av Norges mest selgende artister, Susanne Sundfør (25) med den nye platen «The Silicone Veil». Ifølge henne selv følger den opp der hennes siste plate «The Brothel» slapp. 25-åringen forteller i et nytt intervju med musikkmagasinet ENO at hun har latt seg inspirere av opp- og nedturer i sitt eget liv.

- De siste årene har vært helt ekstreme for meg. Det har skjedd ting i livet mitt som har vært ganske drøye, noe som selvfølgelig fargelegger musikken, sier hun til ENO ifølge Dagbladet.


Hvilke hendelser hun sikter til vil ikke artisten gå nærmere inn på.

- Jeg har ikke lyst til å gå inn på hva som har skjedd, det blir rett og slett for personlig, men det har vært både sorg og glede, ekstreme følelser i hver ende av skalaen. Dette har jeg prøvd å bearbeide i musikken, og jeg er ærlig om dette i musikken, fordi den musikken jeg lager forteller noe om disse årene, sier Sundfør.

Sundfør vakte stor oppmerksomhet i 2010 da hun trakk seg fra Spellemann-klassen «kvinnelige artist» fordi hun mente at menn og kvinner ikke burde vurderes hver for seg.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå boikotter hun også pressen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer