- Det har skjedd en kjempeutvikling

Jan Thomas feller sin dom over Tone Damlis forvandling fra «Idol»-finalist til «Idol»-dommer. Se video!

Se hva Jan Thomas mener om Tones stil i videoen over!

Her kan du se Seoghør.nos eksklusive «Idol»-vorspiel!

SEOGHØR.NO: Tone Damli (25) har gått gjennom en enorm forandring fra hun som 16-åring sto foran dommerne i «Idol» til hun nå selv er en av dem som vurderer unge norske talenter. 

Ikke bare har popstjernen blitt en mer moden og reflektert kvinne. Hun har også endret stil. På audition som 16-åring kom Tone i jeans, hettegenser og caps - i dag er hun nesten ikke til å kjenne igjen i vakre designerkjoler og en til tider rocka stjernestil. 

- Vi snakker om et spenn på åtte år, i og for seg kort tid, men det er ingen tvil om at Tone har utviklet stilen sin helt enormt, sier Jan Thomas til Seoghør.no. 

Under «Idol»-tiden er det noen antrekk han mener Damli kunne spart seg, men er svært fornøyd med hvordan Tone har utviklet stilen i takt med karrieren. 

Se hele vår «Idol»-sending og få alle høydepunktene fra talentprogrammet her! 

Han trekker frem Tones sexy rosa Grand Prix kjole som et høyepunkt, og roser skjønnheten for hennes sorte jet zet-kjole som hun bar under moteuken i København. 

- Hun begynte å bli interessert i moter og trender på en helt annen måte, og er ikke lenger bare opptatt av musikken sin. 

Internasjonal stjernestatus er tilgjengelig for Tone hvis hun ønsker det, mener Jan Thomas som sammenligner Sogndalsjenta med tenåringsidolet Justin Bieber. 

- Jeg kan sammenligne Tone med Justin Bieber. Han var også en barnestjerne som har utviklet en kul stil og blitt et internasjonalt moteikon.  

Det gjenstår å se om motepolitiet blir fornøyd med kjolen popstjernen har på seg under «Idol»-finalen fredag kveld. 

Få «Idol»-bilag med Se og Hør Weekend. 


LES OGSÅ: Tone festet hele helgen