Jørgine Massa Vasstrand:

- Det har kostet

Dansehøsten har ikke utelukkende bare gått på skinner.

KREVENDE: Når Jørgine Massa Vasstrand tenker seg om, innser hun at det har vært mer krevende enn man kanskje tror. Foto: Javad Parsa / NTB
KREVENDE: Når Jørgine Massa Vasstrand tenker seg om, innser hun at det har vært mer krevende enn man kanskje tror. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert

«Skal vi danse: all stars» er snart ved veis ende. Til lørdag skal en vinner kåres, og det er bare Cengiz Al (25) og Jørgine Massa Vasstrand (33) som står igjen i konkurransen.

En av dem vil kunne løfte «Skal vi danse»-pokalen, mens den andre må nøye seg med nok en andreplass.

Når Se og Hør møter Vasstrand og dansepartneren Santino Mirenna (28) til et aller siste «Skal vi danse»-pressetreff er det ingen tvil om at det trenes for harde livet, og at spenningsnivået har nådd toppen.

Vasstrand og Mirenna har imponert gjennom hele sesongen og sikret seg mange gode dommerpoeng, men høsten har ikke bare gått på skinner.

SKREMT: Jørgine Massa Vasstrand deiset rett i bakken under forrige ukes «Skal vi danse» da hun rett og slett ble skikkelig skremt. Video: Rød Løper Vis mer

- Krevende

Rett før premieren var begge syke, etter bare noen lørdager fikk Mirenna skulderen ut av ledd og dansefremtiden var usikker.

Vasstrand er firebarnsmor og ammer den minste, og har i det hele tatt et svært hektisk liv. At de har kommet seg hele veien til finalen til tross for dette, må kunne sies å være en bragd.

- Når man begynner å tenke over det, har det kanskje vært mer krevende enn det man tror, uttaler Vasstrand til Se og Hør og tenker gjennom alt høsten har bydd på.

- Vi har hatt lungebetennelse, det har vært skulder ut av ledd og usikkerhet rundt hvordan veien videre ville bli, og det var det i flere uker også. Jeg har hatt syke unger sånn helt seriøst hver eneste uke gjennom hele «Skal vi danse».

Jørgine Massa Vasstrand med et akrobatisk stunt på «Skal vi danse: all stars», hvor hun hadde med seg Atle Pettersen som gjestedanser. Reporter: Sofie Losen. Video: Celina Moken / TV 2 Vis mer

Dansepartneren sier seg enig i at det har vært en krevende dansehøst.

- «Skal vi danse» går alltid videre. Du må alltid møte opp den lørdagen samme hva som skjer, hvis ikke er du ute, og det har kostet litt den sesongen her, sier Vasstrand videre.

- Ødelagt emosjonelt

Lørdagens semifinale ser hun på det som så langt har vært det mest nervepirrende og utfordrende, og i denne ukens «Skal vi danse»-podkast blir det også tatt opp at hun etter å ha gått videre nesten var lammet - det gikk ikke inn på en god stund.

- Det tok ganske lang tid. Jeg var helt ødelagt emosjonelt, så jeg hadde ikke noe å kjenne på. Det bare skjedde ting, også gikk jeg hjem, og så skjønte jeg «vi er i finalen».

SKAL VI DANSE: Det ble tårevått da lillebror Noah Menozzi Vasstrand ble rørt over storesøster Jørgine Massa Vasstrand under lørdagens semifinale av «Skal vi danse Allstars». Foto: Celina Morken Vis mer

Det endte med at hun nesten midt på natten ringte til Mirenna for å si nettopp de ordene - høyt:

- Fy fader at dette har gått med alt som har skjedd. Med unger, hunder, amming og alle mulige ting. Så har vi likevel kommet oss gjennom det med prestasjoner jeg synes er skikkelig bra - med tanke på at jeg ikke er en danser, sier 33-åringen nesten overrasket.

LES OGSÅ: Svarer på kjærestespørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer