Yvonne Fondenes:

- Det har kostet meg mye

Den profilerte TV-kjendisen åpner opp om ærligheten rundt sin svært tøffe oppvekst.

BLE MAMMA: I vår ble TV 2s nyhetsanker mamma for første gang. Foto: Espen Solli/TV 2/NTB
BLE MAMMA: I vår ble TV 2s nyhetsanker mamma for første gang. Foto: Espen Solli/TV 2/NTB Vis mer
Publisert

I mai kunne TV 2-nyhetsankeren Yvonne Fondenes (41) ønske sitt første barn velkommen til verden. Nyheten delte hun selv på Instagram.

«Endelig fikk vi møte jenta vår. Vi er stormforelsket i det lille nurket, utslitte og aldri vært så lykkelige», skrev den nybakte moren til et bilde av babyen, som hun samtidig kunne avsløre at hadde fått navnet Fey Caspara.

Da Se og Hør møtte ettbarnsmoren under TV 2s 30-årsfest tidligere denne måneden, kunne hun røpe at den lille jenta er oppkalt etter oldemoren sin. 41-åringen beskriver henne som «en snill og rolig baby, som sover hele natta».

- Det er det kuleste og det mest fantastiske jeg har gjort i hele mitt liv. Det er så nydelig og fint, jeg elsker å være mamma. Jeg skulle gjort det for lenge siden, men jeg måtte finne mannen som jeg ønsker å ha barn med. Vi koser oss.

Fortale om fortiden

TV-profilens datter har vært etterlengtet, og til tross for at den nye foreldrerollen både kan være tøff og slitsom, nyter hun perioden hun befinner seg i.

- De første ukene var det jo snakk om å bare samle søvn og komme seg gjennom dagen. Men jeg skal jo ingenting. Jeg er 40 år og har fått barn nå, jeg har liksom gjort karriere, jeg har vært ute og reist, så nå skal jeg bare være mamma, forklarer Fondenes, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.