«Helsekost Furuseth»:

- Det har jo blitt noen dates

Letter på sløret om livet etter TV-deltakelsen.

SLANKET SEG PÅ TV: Deltakerne i Else Kåss Furuseths livsstilsprosjekt deler opp- og nedturer med hverandre. Foto: Jørgen Bull / NRK
SLANKET SEG PÅ TV: Deltakerne i Else Kåss Furuseths livsstilsprosjekt deler opp- og nedturer med hverandre. Foto: Jørgen Bull / NRK Vis mer
Publisert

Denne våren har Else Kåss Furuseth (42) åpnet seg om vekt, kropp og selvbilde i NRK-serien «Helsekost Furuseth».

I seks programmer har 42-åringen latt kameraene følge henne på en livsstilsreise sammen med fire andre mennesker som alle deler samme mål: å gå ned i vekt og legge om livsstilen sin.

En av de fire som tok del i prosjektet, var den 38-år gamle bakeren fra Trondheim - Johan Voldrønning.

Det som startet som en reise for å legge om kostholdet, skulle raskt vise seg å bli noe annet enn det Voldrønning først hadde sett for seg. I serien fikk seerne nemlig et lite innblikk i ulike utfordringer 38-åringen sto overfor, deriblant frykten for å bli avvist.

- Jeg ble jo med fordi jeg trodde det skulle bli en ren slankereise. Det var det jeg i utgangspunktet hadde meldt meg på. Jeg skulle bli en slankere versjon av meg selv, men sa også til meg selv at jeg skulle gjøre det jeg ble utfordret til - selv om det betød at jeg måtte tørre og åpne meg selv helt.

- Noe av det skumleste

I løpet av programmet får man se at 38-åringen ikke alltid har det så lett som det tilsynelatende virker og tidvis tar han også til tårene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer