- Det har ikke vært noen fordel å være homofil

Men Marius nektet å deppe etter exiten tre dager før «Paradise Hotel»-finalen...

RØK UT I FINALEUKA: Tre dager før årets «Paradise Hotel»-finale, måtte Marius Hagen (t.v.) forlate realityserien til fordel for svenske Mikael Jonsson. Foto: TV3
RØK UT I FINALEUKA: Tre dager før årets «Paradise Hotel»-finale, måtte Marius Hagen (t.v.) forlate realityserien til fordel for svenske Mikael Jonsson. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Marius Hagen (21) skapte historie da han tidligere i år ble den første homofile deltageren i den norske utgaven av «Paradise Hotel».

Men etter at han mandag røk ut av TV3s realityserie kun tre dager før finalen, hevder Marius at det ikke har vært noen fordel å være åpent homofil inne på det skandaleombruste hotellet.

- Jeg har ikke forsøkt å bruke det på noen måte, fordi jeg ville at de andre skulle like meg for den jeg er. Jeg ville aldri for eksempel sagt til jentene at de kunne stole på meg fordi jeg er homofil.

- Men det har heller ikke vært noe negativt ved å være den første homofile på «Paradise Hotel». Guttene var jo ikke fremmed for litt nærkontakt, sier han til Seher.no.

Klinte i skjul
Marius avslører at han i løpet av Paradise-oppholdet kysset med de fleste av Paradise-guttene som var inne på hotellet samtidig som ham, men flere av kline-seansene har ikke blitt vist på TV.

Samtidig som han sjekket ut mandag, benyttet han sjansen til å stjele et kyss fra en av de få guttene han ikke hadde kysset, nordlendingen Kim Høgås Hansen.

- Kim og jeg gjorde en avtale om at vi ikke skulle kysse før den dagen jeg eventuelt sjekket ut, så da det skjedde, måtte vi jo gjøre det. Men det kom ikke på TV, sier Marius.

Var forberedt på exit

Han hevder han raskt skjønte at han kom til å ryke, da motstanderen Mikael Jonsson (22) vant en quiz-runde og valgte seg hans partner Nora Lindvåg Johre (21).

- Jeg vet at Nora ville valgt Micke i en parseremoni også, og da hadde jeg ikke hatt noen annen sjanse enn å stille meg bak en annen jente. I så fall ville jeg valgt Madelen.

- Jeg synes imidlertid det var bedre å ryke på denne måten enn i en parseremoni, hvor man får vite at man er mindre likt enn noen andre, sier Marius - som tidligere denne måneden mistet barndomshjemmet i en brann - til Seher.no.

Får frierbrev fra både gutter og jenter
Etter at han dukket opp på TV-skjermen, har en mengde gutter og jenter tatt kontakt med Marius med tilbud om stevnemøter, men 21-åringen hevder han ikke har noe hast med å finne seg kjæreste.

- Nå drar jeg snart til Kos for å ta fatt på sommerjobb som barskole-lærer, og da passer det ikke å begynne å date noen nå. Men det er veldig hyggelig å få så mange positive komplimenter. En jente som skrev til meg sa at vi to skulle gifte oss, uansett om jeg var homofil eller ikke, sier han og ler.

Selv om han innrømmer at han gjerne skulle stått i årets Paradise-finale, hevder Marius at han reagerte med lettelse da han forlot realityhotellet for godt.

- Jeg ble veldig lettet fordi jeg endelig kunne slappe helt av. Jeg dro aldri inn for å vinne, men for å nyte livet, festene og livet på «Paradise Hotel». Jeg fikk høre av TV-folkene at jeg alltid smilte under filmingen, og det stemmer, for jeg var aldri lei meg der inne.

- Selv om det ikke holdt til finale, så angrer jeg ikke et sekund på at jeg ble med, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: