Kylie Jenner:

- Det har ikke vært lett

Deler ærlig om tiden etter fødselen.

ÅPNER SEG: Kylie Jenner åpner seg om hvordan hun har hatt det den siste tiden. Foto: Splash News / NTB
ÅPNER SEG: Kylie Jenner åpner seg om hvordan hun har hatt det den siste tiden. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I september i fjor kunne den yngste Kardashian/Jenner-søsteren bekrefte et rykte som florerte i sosiale medier: Hun ventet barn nummer to med av og på-kjæresten Travis Scott (30).

I 2018 fødte Kylie Jenner (24) datteren Stormi (4), og for seks uker siden fikk hun sønnen Wolf. På Instagram deler tobarnsmoren glamorøse selfies og luksuriøse ferieturer, og det kan se ut som om hun lever et drømmeliv.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Tirsdag brøt hun derimot ned fasaden og delte ærlig om hvordan hun har hatt det etter fødselen. Det skriver People.

Etter en treningsvideo med teksten «seks uker etter fødsel» kommer stjernen med følgende beskjed :«Til andre nybakte mødre: tiden etter fødsel har ikke vært lett».

SEKS UKER: Det er seks uker siden Kylie Jenner fødte sønnen. Dette bildet la hun ut på Instagram-Story tirsdag. Foto: Skjermdump/Instagram
SEKS UKER: Det er seks uker siden Kylie Jenner fødte sønnen. Dette bildet la hun ut på Instagram-Story tirsdag. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Tøff tid

Videre i videosnuttene på Instagram innrømmer sminkemogulen at hun har hatt ulike opplevelser i etterkant av begge fødslene.

- Det er ikke lett mentalt, fysisk og spirituelt. Det er helt sykt, fortsetter hun.

Videre forteller 24-åringen at det kan virke som om det er lettere for alle andre, og at det kan føre til at man føler på et press.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Jenner forteller videre at det har vært tøft, og at hun ikke trodde hun ville klare å komme seg på dagens treningsøkt.

- Men jeg er her og jeg føler meg bedre. Dette klarer du! Det er greit å ikke ha det bra.

Den ferske tobarnsmoren forteller at hun stadig minner seg selv på at hun har laget et helt menneske og det hun beskriver som en «en vakker, sunn gutt».

- Vi må slutte å legge press på oss selv om å komme oss «tilbake». Ikke bare fysisk, men også mentalt etter fødsel. Så ja, sender kjærlighet. Elsker dere!

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Hemmelig graviditet

24-åringen har også tatt ulike valg for hver graviditet. I motsetning til hennes andre graviditet, var hennes første graviditet med datteren Stormi hemmelig for offentligheten. Ingen familiemedlemmer hadde bekreftet graviditeten, men fansen spekulerte likevel, ifølge Vogue.

1. februar 2018 delte hun endelig den store nyheten på Instagram, og forklarte samtidig tankene bak å holde graviditeten hemmelig.

«Min graviditet er noe jeg valgte å gå gjennom foran verden. Jeg visste at jeg måtte forberede meg på denne rollen som skal vare livet ut på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg visste», skrev hun.

FEIL: Andy Cohen var på besøk hos «The Tonight Show With Jimmy Fallon» og der fortalte han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

«Jeg visste at babyen min ville føle stress og hver følelse så jeg valgte å gjøre det på denne måten for mitt lille liv og vår lykke. Jeg har aldri følt kjærlighet og lykke som denne, jeg kunne sprukket! Takk for forståelsen», fortsatte Jenner.

LES OGSÅ: Droppet orgasme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer