- Det har ikke vært lett

- Jeg savner familien i Tromsø, sier avtroppende kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas.

MER TID MED FAMILIEN: - Nå har jeg bestemt meg for å ikke gå på et nytt åremål får jeg bedre tid til å bli bedre kjent med barnebarna. Det er hyggelig med litt mer tid med familien, sier Hans-Tore Bjerkaas.  Foto: SCANPIX
MER TID MED FAMILIEN: - Nå har jeg bestemt meg for å ikke gå på et nytt åremål får jeg bedre tid til å bli bedre kjent med barnebarna. Det er hyggelig med litt mer tid med familien, sier Hans-Tore Bjerkaas. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars er Hans-Tore Bjerkaas' åremålsstilling på seks år som kringkastingssjef i NRK ferdig.

NRK-toppen innrømmer nå overfor Studentavisen INSIDE at årene i sjefsstolen har kostet mye på det personlige plan.  

- Det har ikke vært helt enkelt, for å si det sånn. Nå som har jeg bestemt meg for å ikke gå på et nytt åremål får jeg bedre tid til å bli bedre kjent med barnebarna. Det er hyggelig med litt mer tid med familien, sier Bjerkaas, som også har tre barn, til INSIDE.
 
Bjerkaas, som har vært langt mindre profilert enn forgjengere som John Bernander (55), og Einar Førde, erkjenner at han ikke trives i rampelyset.
 
- Den største utfordringen har nok vært å trives med den utadvente delen av jobben. Jeg har ikke hatt noe spesielt behov for å synes eller å opptre, påpeker han.
 
Tromsømannen gleder seg til å tilbringe mer tid i hjembyen.
 
- Jeg er ikke stedbunden, men barn og barnebarn gjør at jeg savner Tromsø. Familie og venner er viktigere for meg enn byen og området, fastslår Bjerkås overfor avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bruker 700.000 på å finne erstatteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer