STOR FAMILIE: Randi og Tore André venter sitt femte barn i juni. Her er de tre eldste f.v. Isak, Johan og Dorthea helt til høyre. Foto: Espen Solli/Se og Hør
STOR FAMILIE: Randi og Tore André venter sitt femte barn i juni. Her er de tre eldste f.v. Isak, Johan og Dorthea helt til høyre. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

- Det har gått skeis hver gang

Prevensjonmetoden sviktet Tore André Flo igjen.

SEHER.NO: Tore André Flo (35) og kona Randi Flo (38) venter sitt femte barn i juni.

Sistemann har termin bare få dager før lille Elias fyller ett år, det betyr at han bare var tre måneder gammel da Randi ble gravid på nytt.

Det kan kanskje være nærliggende å spøke med at paret ikke har skjønt hvordan man unngår å bli gravid, men det er faktisk ikke så langt fra sannheten.

- Det var en hyggelig overraskelse og en stor overraskelse. Vi har satset på amming som sikker prevensjon, men det har gått skeis hver gang, sier Randi leende til magasinet Mamma.
De tre eldste barna kom også tett. Johan er 10 år, Dorthea er åtte og Isak er syv. Så kom Elias som en attpåklatt i fjor.

Spreke Randi ser absolutt ikke mørkt på familieforøkelsen. Hun syntes det var mer strevsom å ha bare ett barn.

- Da er du mer stressa og opptatt av at du skal fortsette livet sakkurat som før. Du insisterer på å ha med deg ungen overalt, og er redd for å gå glipp av noe. Det er lettere jo flere barn du har.

- Da handler det ikke lenger om hva du har lyst til, men om hva som er best for familien. Det er oftest det hyggeligste også, forteller hun videre i portrettintervjuet.

Ekteparet har vært sammen i 17 år, og flyttet rundt til nærmere syv forskjellige steder i løpet av Tore Andrés karriere. For tiden bor de utenfor London.

Fortsatt er det uvisst hva som skjer videre. Tore André spiller sin siste kamp i MK Dons i mai, og tviler på at han får forlenget kontrakten.

Kona gleder seg til å ha ham mer hjemme.

- Jeg gleder meg til det. Vi har det voldsomt kjekt i lag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Blir pappa for femte gang