MOT NARKOTIKA: "Hotel Cæsar"-stjernen Elin Sogn er sjokkert over narkoflommen i kjendis-Norge. Foto: Hotel Cæsar
MOT NARKOTIKA: "Hotel Cæsar"-stjernen Elin Sogn er sjokkert over narkoflommen i kjendis-Norge. Foto: Hotel CæsarVis mer

- Det har gått for langt

- Jeg gir blanke i hva kjente folk putter i nesa, sier Lene Elise Bergum

SEHER.NO: Politiet i Oslo gikk nylig ut og fortalte om deres nye narko-operasjon "Hvit snø". Hensikten med operasjonen er å slå ned på det omfattende kokain- og narkotikamisbruket politiet mener herjer blant folk og kjendiser i artist, finans- og utelivsbransjen.

Den tidligere "Hotel Cæsar"-stjernen Lene Elise Bergum (35) mener utviklingen er bekymringsfull.

- Egentlig gir jeg blanke i hva kjente folk putter i nesa. Jeg vet at de ofte er forbilder og rollemodeller for mange unge, men jeg er likevel langt mer bekymret for konsekvensene dersom viktige avgjørelser i næringslivet blir tatt i kokainrus, sier Lene Elise til Se og Hør Weekend.

Hun bekrefter at kokainen flyter i utelivsbransjen:

- Utviklingen er bekymringsfull. Når folk bruker kokain som slankemiddel, har det allerede gått for langt!

Lene Elises tidligere kollega Elin Sogn (36) legger heller ikke skjul på at hun sterkt misliker det stadig økende narkotika misbruket. Skuespilleren har med egne øyne sett hvordan stadig flere unge kjendiser har latt seg friste av det farlige dopet.

- Situasjonen er bare blitt verre og verre, og misbruket blir mer og mer synlig. Jeg har selv sett striper bli lagt opp av unge jenter inne på dametoalettene - helt åpenlyst for de andre gjestene, forteller hun.

For kort tid tilbake fortalte Lene Alexandra Øien at hun misbrukte kokain fra hun var 19-21 år, og "Robinson"-deltager Linni Meister (21) sier at hun  brøt med modellmiljøet på grunn av stort kokainpress.

Les hva flere kjendiser mener om narkoflommen i kjendis-Norge, i Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ: TV-kjendis narkotatt