- Det har ført familien tettere sammen

Det er 16 år siden Sissel Kyrkjebø mistet storebroren sin, men savnet er fremdeles like stort.

STORT SAVN: Artist Sissel Kyrkjebø setter stor pris på familien sin i jula, men det er én person hun savner spesielt i juletiden.  Foto: NTB scanpix
STORT SAVN: Artist Sissel Kyrkjebø setter stor pris på familien sin i jula, men det er én person hun savner spesielt i juletiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Gullstrupen Sissel Kyrkjebø (46) føler fremdeles et stort tomrom etter broren hennes døde brått - kun 36 år gammel.

Den vakre sangstjernen har siden 80-tallet hatt en enorme karrieremessige oppturer, og i juletiden ser hun tilbake på de fine - men også de vonde minnene.

- Minnene gjør meg glad og rørt, men det er et hulrom inni meg. Det sies at tiden leger alle sår, men det er en skorpe der, et arr som aldri vil gå vekk. Hvis jeg pirker i det, så kjenner jeg sorgen, sier Kyrkjebø i et åpenhjertig intervju med Dagbladet.

Hennes høyt elskede storebror ble begravet på hennes 30-årsdag. Det gjorde det hele ekstra spesielt for henne. Mest av alt beundrer hun foreldrene sine for hvordan de har håndtert å miste et barn.

- Det som skjedde har ført familien tettere sammen, innrømmer hun til avisen.

Tror på skytsengler

Artisten med den sterke stemmen, har en sterk kristen tro. Hun har tidligere innrømmet at hun tror en skytsengel har hjulpet henne gjennom den vanskelige opplevelsen.

- Først hadde jeg en utrolig sorg. Men jeg følte ikke noe sinne, noen folk blir jo sinte. Jeg husker jeg tenkte «hvorfor nå?». Det syns jeg var vanskelig å forsone meg med. Samtidig får du en overlevelsestanke i slike situasjoner, har hun fortalt Dagbladet.

SANGSTJERNE: Her er Sissel Kyrkjebø under en julekonsert i Oslo Spektrum i 2006.  Foto: NTB scanpix
SANGSTJERNE: Her er Sissel Kyrkjebø under en julekonsert i Oslo Spektrum i 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lykkelig med Ernst

I 2009 kunne Se og Hør avsløre av Sissel hadde funnet lykken med skatteeksperten Ernst Ravnaas (60). Det var først to år etter Se og Hør kunne publisere de første offisielle bildene av paret.

I 2013 giftet turtelduene seg under en hemmelig seremoni i Hov kirke i Søndre Land kommune.

- Jeg kan bekrefte at det medfører riktighet, sa artistens management, ved Harald Wold-Reitan i Early Bird Management AS, til Seoghør.no for to år siden.

Sissel har tidligere vært gift med danske Eddie Skoller (69), som hun har barna Sara (16) og Ingrid (19) med.

LES OGSÅ: - Vi måtte lete etter snø