BRUDD: Linni Meister sier til God kveld Norge at dhun og forloveden Olav Tvenge har lagt bryllupsplanene på hylla. Her fra Se og Hørs Kjendisgalla i 2014. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BRUDD: Linni Meister sier til God kveld Norge at dhun og forloveden Olav Tvenge har lagt bryllupsplanene på hylla. Her fra Se og Hørs Kjendisgalla i 2014. Foto: Tor Lindseth / Se og HørVis mer

– Det har faktisk vært slutt, uten at folk har visst det

TV-profilen Linni Meister kom med trist avsløring om bryllupsplanene.

SEOGHØR.NO: I februar i fjor kom den gledelige nyheten om at TV-profilen Linni Meister og investor-sønnen Olav Tvenge hadde inngått forlovelse - tre år etter at de ble kjærester. I lørdagens episode av «God Kveld Norge» sier nå Meister at bryllupsplanene er lagt på hylla, skriver TV 2.

- Det har faktisk vært slutt, uten at folk har visst det. Vi tar en dag av gangen, men hva fremtiden vil bringe, det vet jo ikke vi.

bloggen har Linni den siste tiden delt bilder fra solfylte dager i Miami med Olav, og TV 2 skriver at turen har vært et forsøk på redde forholdet fra å gå i oppløsning. Hun sier videre:

- Vi får se hva som skjer med bryllupet etter hvert, men det er hvert fall lagt på hyllen. Det er viktig å ikke gi opp med en gang, men vi får se hva som skjer.

GODT LIKT: Linni Meister er et populært TV-fjes. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODT LIKT: Linni Meister er et populært TV-fjes. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Vi vil ikke ha noe hastebryllup

Det er bare tre måneder siden Linni Meister lettet på sløret om bryllupsplanene i et intervju med KK.no. Da sa hun at hun og forloveden ikke hadde hastverk med å få ring på fingeren:

- Vi har hatt så mye å gjøre begge to, så vi har ikke fått tid til å planlegge så mye enda. Vi har kommet frem til at vi nyter å være forlovet og vil ikke ha noe hastebryllup. Det skjer når vi har tid og når vi føler det er riktig tid.

- De fleste skiller seg dessverre i dag, så foreløpig nyter vi det å være både forelsket og forlovet, så vil fremtiden vise når og hvor bryllupet skal finne sted, sa hun til KK.no i februar.

Seoghør.no har foreløpig ikke lykkes med å få en kommentar fra Linni Meister angående bruddet.

LES OGSÅ: Linni Meister fikk dramatisk beskjed fra sykehuset

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.