- Det har blitt vanskeligere å vise seg naken

«Girls»-stjernen Lena Dunham er ikke lenger like komfortabel med å kaste klærne på TV.

SEOGHØR.NO: I et intervju med nettstedet Refinery29 forteller «Girls»-stjernen Lena Dunahm (29) at det har blitt vanskeligere å kaste klærne i serien etter hvert som hun ble eldre.

- Da programmet først startet var jeg ikke i et forhold og ingen visste hvem jeg var. Jeg levde for arbeidet. Så når jeg tok av meg klærne var det en del av det hele, sier hun.

Skuespilleren har allerede annonsert at den neste, sjette sesongen vil bli den siste.

 TV-serien gir et uglamorøst blikk inn i livet til en gruppe single jenter. Stjernene byr på seg selv i serien, og Dunham har flere ganger vist seg på skjermen uten en tråd.

Har blitt beskjeden

Dunham forteller at hun aldri tenkte over at noen kom til å se henne naken, og at ting ble vanskeligere med en gang hun begynte å tenke over det.

- Nå kan jeg nesten høre folks reaksjon når jeg tar av meg klærne. Jeg har blitt mer beskjeden med årene. Men rollefiguren min tillater ikke alltid det dessverre, sier hun i intervjuet.

SKRYT: Dunham har fått skryt for å vise frem sine uredigerte former. Her er hun under en veldedig innsamling i fjor sommer.  Foto: Splash News
SKRYT: Dunham har fått skryt for å vise frem sine uredigerte former. Her er hun under en veldedig innsamling i fjor sommer. Foto: Splash News Vis mer

Bruker trening som terapi

Skuespilleren  har fått mye skryt for sin realistiske fremstilling av sex og kropp, og har frontet sunne idealer ved å uttale at hun aldri ville hatt kroppen til en supermodell, og stolt vist frem sine flotte former i undertøyet på sosiale medier.

Selv begynte Lena å trene for å bruke det som terapi mot angst, depresjon og tvangslidelser - problemer hun har slitt med en årrekke.

- Kjæresten min sier alltid at jeg er den mest mentale eneriske og fysisk late personen han noen gang har truffet. Og det er sant, har skuespilleren sagt til ESPN.

Dunham har vært sammen med Jack Antonoff siden 2012.

 LYKKELIG: TV-stjernen har flere ganger fortalt hvor lykkelig hun er med musiker-kjæresten Jack Antonoff.   Foto: Splash News
LYKKELIG: TV-stjernen har flere ganger fortalt hvor lykkelig hun er med musiker-kjæresten Jack Antonoff. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Hun var brud to ganger i 2015