TØFFE TILBAKEMELDINGER: Eyvind Hellstrøm sparer ikke på kruttet i "Master Chef", men hevder det også er mye kjærlighet i møtet med de håpefulle amatørkokkene. Foto: Per Ervland Seher.no
TØFFE TILBAKEMELDINGER: Eyvind Hellstrøm sparer ikke på kruttet i "Master Chef", men hevder det også er mye kjærlighet i møtet med de håpefulle amatørkokkene. Foto: Per Ervland Seher.no Vis mer

- Det har blitt noen tårer

Eyvind Hellstrøm sparer ikke på kruttet i TV3et nye kokke-reality...

Se videointervju med Eyvind Hellstrøm nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Eyvind Hellstrøm (61) har blitt kjent for sine kraftige uttalelser i TV3-programmet "Hellstrøm rydder opp", men heller ikke i det nye mat-reality programmet "Master Chef" sparer han på kruttet.

- Det har blitt noen tårer ja, men det er mange som har godt av å gråte litt. Da blir gleden desto større etterpå, sier Hellstrøm - som sammen med restaurant-gründer Jan Vardøen og stjernekokken Tom Victor Gausdal utgjør juryen i det nye programmet - til Seher.no.

På auditions i landet største byer har de tre prøvesmakt rettene til hundrevis av nordmenn, som alle drømmer om å gå helt til topps i den tøffe konkurransen.

- Vi må skjære hardt ned, men det er mye kjærlighet i bakhånd. Det holder ikke med en god rett der og da, vi må se litt lenger. Men vi kritiserer dem ikke, vi hjelper dem til å bli bedre, sier han.

Hellstrøms jurykollega Jan Vardøen avslører at enkelte deltakere har reagert med sinne når juryen har gitt dem tommelen ned.

- Det er sikkert mange som har fått høre av venner og familie at de er flinke til å lage mat, og da er det en tung opplevelse å bli vraket. En deltaker i Bergen nektet å forlate rommet i lang tid etter at vi hadde gitt ham avslag, sier han til Seher.no.

Etter at flere hundre deltakere har blitt redusert til ti, vil de gjenværende finalistene bli luket vekk en etter en på samme måte som i "Idol".

Og Hellstrøm har stor tro på at programmet til slutt vil klare å finne et stort kokke-talent.

- Det er jo det vi håper på hele tiden, å se konturene av noen som kan lykkes i en kjøkkensjef- eller restaurant-rolle, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: -Virkeligheten er verre enn på TV[obj:media:8442]