PLANEN GIKK I VASKEN: Gimle og Formoe lovte å legge seg i hardtrening før Amanda-showet. Det løftet klarte de ikke helt å holde. Foto: Anders Myhren / Seher.no
PLANEN GIKK I VASKEN: Gimle og Formoe lovte å legge seg i hardtrening før Amanda-showet. Det løftet klarte de ikke helt å holde. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Det har blitt mye grillmat og lite trening

Ikke alt gikk etter planen før Amanda-showet for Janne Formoe og Ingar Helge Gimle. Se video.

Publisert
Se video med Janne Formoe og Ingar Helge Gimle nederst i saken!

HAUGESUND (SEHER.NO):  Lørdag kveld arrangeres den prestisjefylte Amanda-utdelingen i Haugesund. Årets programledere, Janne Formoe (36) og Ingar Helge Gimle (54), var selvsagt på plass i vestlandsbyen dagen før den store dagen.

Da Seher.no møtte Amanda-programlederne i juni, lovte begge to å kutte ned på grillmaten, samt å legge seg i hardtrening før showet.

- Nå skal jeg legge meg i harddtrening. Nå skal jeg fram med en sånn strikk jeg har kjøpt og pilatesring. Vi skal trene, og vi skal svømme. Og bli litt sånn tan, få litt brunfarge, sa Gimle den gang.

- Det blir ikke så mye grillmat i sommer, som det hadde blitt ellers, la Formoe til.

Den planen gikk imidlertid i vasken.

- Vi har hatt sommerferie. Vi har spist mye deilig grillmat, og det har kanskje ikke blitt så mye trening som man hadde håpet på, sier hun til Seher.no.

Både Gimle og Formoe er vant til å spille mange forskjellige roller. Lørdag kveld står de på scenen som seg selv. Det er mer skummelt, mener de.

- Det er vanskelig å være seg selv, være naturlig, og klare å være avslappet, forteller Formoe.

- Ikke spille programleder, men å være det. Det er skumlere enn å spille en rolle. Den kan man jo skjule seg bak, forklarer Gimle til Seher.no.

Det har som vanlig vært knyttet stor spenning til kjolevalget foran lørdagens TV 2-sending. Men Formoe holder kortene tett til brystet.

- Det blir pent. Mer kan jeg ikke si. Men det blir norsk design, sier hun med et smil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå blir det hardtrening[obj:media:9872]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer