KJØPTE HYTTEPALASS: Til sammen har Julie Brodtkorb og forloveden hele syv barn, men på ferie i deres nye hytte trenger ingen av dem å dele rom. Foto: Se og Hør
KJØPTE HYTTEPALASS: Til sammen har Julie Brodtkorb og forloveden hele syv barn, men på ferie i deres nye hytte trenger ingen av dem å dele rom. Foto: Se og HørVis mer

- Det har blitt et deilig fristed

Statssekretær Julie Brodtkorb og hennes kommende ektemann gikk til innkjøp av millionhytte.

SEOGHØR.NO: Statssekretær Julie Brodtkorb (40) og forloveden, sivilingeniør og økonom Thore Kristiansen (53), kan se frem til lange skiturer og late dager på Hafjell fra nå av.

HYTTEPARADIS: Parets nyinnkjøpte feriested ligger idyllisk til på Hafjell i Gudbrandsdalen. Den 380 m² store hytta er i klassisk bondestil, og med noen av landets beste turløyper rett i nærheten. Foto: Se og Hør
HYTTEPARADIS: Parets nyinnkjøpte feriested ligger idyllisk til på Hafjell i Gudbrandsdalen. Den 380 m² store hytta er i klassisk bondestil, og med noen av landets beste turløyper rett i nærheten. Foto: Se og Hør Vis mer
LYKKELIGE: Tidligere i år overrasket Thore Julie med frieri i skiløypa – og her er ringen som beviser det! Foto: Privat
LYKKELIGE: Tidligere i år overrasket Thore Julie med frieri i skiløypa – og her er ringen som beviser det! Foto: Privat Vis mer

Paret kjøpte nylig et hyttepalass på det populære skistedet i Øyer kommune som huser et av landets mest besøkte alpinsentre, men før de flytter helt inn skal de pusse opp hytta – med god hjelp av interiørarkitekt Maria Neerland.

Det er nok av tumleplass for det forelskede paret og deres store familie på den nyinnkjøpte hytta.

Den er nemlig på hele 380 m², og inneholder åtte soverom og fem bad. Prisen på hyttedrømmen i klassisk tømmerstil var 13,3 millioner kroner.

Saken fortsetter under bildet.


Det kommende ekteparet har til sammen syv barn i alderen 6–20 år, og dermed ser det ut til at den store barneflokken kan få hvert sitt soverom når de ferierer på fjellet.

– For oss er Hafjell blitt et deilig fristed. Med ny, felles hytte har vi plass til å samle både nære venner og familie, sier Kristiansen til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.


Det var nok ingen tilfeldighet at den vakre Høyre-politikeren og hennes kommende ektemann kjøpte fritidsbolig akkurat her. Da Thore gikk ned på kne og fridde i påsken i år, gjorde han det nettopp i skiløypa på Hafjell.

– Vi var på skitur og hadde påskeferie på Hafjell. Jeg kan bekrefte forlovelsen, og vi er veldig lykkelige, delte Kristiansen med VG den gang.

Paret ble kjent gjennom felles venner for flere år siden, og det utviklet seg til kjærlighet i fjor sommer da Thore flyttet hjem fra Brasil der han har ledet Statoils kontor.

– Julie er spennende, energisk og engasjert, sa Thore til Se og Hør tidligere i år.

LES OGSÅ: – Vi prøvde å få følelsene til å slukne