Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen:

- Det har blitt ekstremt lite søvn

I januar feirer stjerneparet ett år som foreldre.

BARNEFRI: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand hadde en hel kveld barnefri for første gang lørdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARNEFRI: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand hadde en hel kveld barnefri for første gang lørdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Senere denne måneden er det ett år siden stjerneparet Samantha Skogrand (30) og Emil Hegle Svendsen (34) ble foreldre for første gang. Paret delte selv den glade nyheten om at den lille gutten hadde kommet til verden, og bare kort tid senere kunne de også avsløre at han hadde fått navnet Magnus.

Da Se og Hør møtte paret i forbindelse med Idrettsgallaen på Hamar lørdag, kunne de to avsløre at de for første gang siden de ble foreldre, hadde barnefri.

- Det er første kveld uten barn, en hel kveld. Så nå kan vi faktisk kose oss litt, sier Skogrand, og legger til at de skal ha barnefri fram til søndag.

På spørsmål om det betyr at det blir en rolig kveld for å slappe av og sove ut, innrømmer 30-åringen at det frister, men at de trolig blir med på festen etter utdelingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer