SANG JULEN INN MED SEHER.NO: Lisa og Julie Johnsen (nr to og tre fra venstre) var i desember med i kjendiskoret som spilte inn Seher.nos store julevideo. Foto: Per Ervland, Seher.no
SANG JULEN INN MED SEHER.NO: Lisa og Julie Johnsen (nr to og tre fra venstre) var i desember med i kjendiskoret som spilte inn Seher.nos store julevideo. Foto: Per Ervland, Seher.noVis mer

- Det har bare vært jobb, jobb, jobb

"The Johnsen Sisters" har knapt rukket å tenke på juleferie etter "X Factor"-exiten.

Se videointervjuet med "The Johnsen Sisters" nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Søstrene Lisa og Julie Johnsen fikk mange fans under i løpet av årets "X Factor" på TV 2, og duoen avslører til Seher.no at de slett ikke har ligget på latsiden i ukene etter at de røk ut av talentkonkurransen.

- Det har vært rett i jobb, men det er helt greit. I "X Factor" er man vant til å ha mye å tenke på, så det har vært en fin overgang, smiler "The Johnsen Sisters" til Seher.no.

Julie avslører at hun hele tiden hadde Chand Torsvik som favoritt til å gå av med "X Factor"-seieren, mens Lisa heiet på en jente.

- Jeg hadde troen på Gabrielle, så jeg var veldig trist da hun dro, sier Lisa.


Før jul rakk de imidlertid å sette av tid til å bli med på innspillingen av Seher.nos kjendisspekkete julevideo, hvor de synger sammen med blant annet A1, Åge Sten Nilsen og en rekke av landets mest profilerte TV-kjendiser.

- Det har vært utrolig gøy. Jeg synes det var gøy å møte de fra "Hotel Cæsar", siden jeg er følger med på det, ler Julie.

Se årets julevideo HER!


Julen feirer søsterene med familien i Mosjøen og Lisa spøker at hun har et krav til mamma når hun kommer hjem.

- Jeg skal få en egen ribbe, hvor det står gravert "Lisa" med store bokstaver. Det gleder jeg meg veldig til, ler hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Kongeriket Norge, her kommer jeg!

Se videointervjuet med "The Johnsen Sisters" her:[obj:media:8267]